Джеси Айзенбърг винаги е бил много интересен и много специфичен – актьор, който добре разбира собствената си стилистика. Миналата година гледахме и дебютния му режисьорски филм When You Finish Saving the World, с който той показа, че ще бъде и интересен творец в ролята си на режисьор и сценарист и че в това поприще също ще видим по-нестандартното му присъствие.

Сега ще споделим кратък тийзър за втория му режисьорски проект, наречен A Real Pain. Айзенбърг отново е и сценарист на филма, който разказва за двама братовчеди, които се отправят на пътешествие из Полша, за да отдадат почит на покойната им баба, която са обичали много. Двамата обаче са напълно различни и с продължение на пътуването старите напрежения и история започват да набъбват на повърхността.

Този път Айзенбърг участва и пред камерата, а партньор му е Киран Кълкин.

Вижте тийзъра сега:

От тази реклама ни се вижда, че A Real Pain ще бъде доста по-комедийно настроен, отколкото бихме предположили само от резюмето. Разбира се, отново си личи невротичната стилистика на Айзенбърг с бързия диалог, която той е превърнал в разпознаваем личен бранд, но също така си личи и чувството му за хумор, което може да не е стандартно, но е като по поръчка направено именно за изследване на непредвидими и забавни герои.

Структурата на филма със сигурност е позната – „двама души, които не си подхождат, тръгват заедно на път“ е фабула, използвана безброй пъти. В правилните ръце тя винаги може да създаде страхотни резултати и стискаме палци на Айзенбърг този втори филм като режисьор да му се е получил по-добре от първия и да продължава да развива уменията му като творец зад камерата.

Разбира се, нямаме търпение и за Киран Кълкин, който след като стана всеобщ любимец с ролята си в Наследници, вероятно има възможност да играе каквото си поиска и ще се радваме да го гледаме именно в такъв филм, който явно му дава възможност да развихри способностите си.

A Real Pain е написан и режисиран от Джеси Айзенбърг, който е в главната роля, заедно с Киран Кълкин.

Филмът ще дебютира на 18 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *