Винаги се впечатляваме, когато големите стрийминг платформи решават, че трябва да дадат шанс на по-нетрадиционни артисти, чиито произведения по всяка вероятност ще намерят своята нишова публика, но е пределно ясно, че няма да станат масивни хитове. В такива случаи почти ни се връща надеждата, че не всичко в Холивуд се прави само и единствено за пари, а са останали и хора, на които им пука за артистичния интегритет.

Радваме се да разберем, че HBO отново са продуцирали и ще разпространят новото произведение на Хулио Торес, създателят на култовия хит за HBO Los Espookys, както и филма Problemista, за който сме супер любопитни. Новият проект на Торес е минисериал, наречен Fantasmas, който отново е нестандартна сюрреалистична комедия, в която героят на Торес търси изгубена златна обица от стрида и разказва странните си сънища, докато среща разнообразни ексцентрични герои по пътя си.

Вижте трейлъра сега, за да придобиете представа за екстравагантния тон, който предполагаме, че характеризира целия сериал:

Разбира се, първо хващат окото целия куп известни личности, които правят гост появявания като Стив Бушеми, Ема Стоун, Пол Дейно, Боуен Янг, Ейди Браянт и други познати лица. Можем само да се радваме, че особено известните актьори искат да участват в подобни нестандартни проекти. Определено обаче най-много се впечатляваме от изключително специфичния тон – изглежда Fantasmas знае точно какво представлява и не се опитва да се вкарва в някаква по-„разбираема“ рамка, за да се хареса на повече хора.

По всичко си личи, че Хулио Торес има напълно ясно за визия за това какво изкуство иска да прави, което може да не е по вкуса на всеки, но може само да се радваме, че компания като HBO все още има желание да финансира подобни проекти.

Fantasmas e написан и режисиран от Хулио Торес, който е и в главната роля, а заедно с него участват Мартине Гутиерез, Томас Матос и Джо Румрил.

Първият от шестте епизода ще дебютира в платформата Max на 7 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *