Твърдо вярваме, че всеки един филм има потенциал да бъде хубав. Също така обаче знаем, че има някои филми, които са като футболните отбори – хората ги обичат или мразят заради идеята за тях, а не заради реалността на това какво прави отбора и как се справя. С тази мисъл на преден план, нека поговорим за Венъм.

Излезе първият трейлър на Венъм: Последният танц (Venom: The Last Dance), третият филм от поредицата с Том Харди, която идеално олицетворява разликите между различните типове публика – част от нея напълно оправдано ненавижда Венъм, защото това са без съмнение слаби и дори на моменти обидно некомпетентни филми. Другата част обаче оценява, че Том Харди и екипа на различните филми очевидно разбират точно какво прави тези двама герои и динамиката по между им забавни и действат без много мисъл за това дали нещо въобще има логика.

Странна работа е Венъм, не го отричаме. Но ако намерихте как да се забавлявате с предишните филми, ще го намерите и тук. Ако мразите досегашните – нищо не се е променило, предупреждаваме ви.

Историята във Венъм: Последният танц, доколкото тя въобще има значение, проследява Еди и Венъм, които бягат от различни опасности, идващи от нашия свят и от друг. Докато двата им свята ги преследват, мрежата се затяга и дуото са принудени да направят съдбоносно решение, което ще закрие последния им танц.

Дуалността между Еди и паразита му отново е отразена в двете различни, почти биещи се части на трейлъра, точно каквито имаше и в предишните два филма – от една страна е вдетиненото чувство за хумор в отношенията между симбиот и човек, от друга е неразбираемо сериозната история, в която останалите герои са ангажирани и сякаш се приемат ужасно насериозно, докато Том Харди си прави неговото нещо, напълно отделно от всички. Той си знае какво му харесва в този герой и си намира как да се забавлява с него, практически без всякаква мисъл за това какво всъщност се случва със сюжета. Имайки предвид, че този път е и съавтор на сценария, всъщност дори не можем да го оправдаем просто като актьор, но затова пък по всяка вероятност ще ни даде още повече от забавната част за последен път.

Венъм: Последният танц (Venom: The Last Dance) е режисиран от Кели Марсел, която е и автор на сценария заедно с Том Харди, който е и в главната роля. Ще го поддържа нов екип от актьори, сред които Чиуетел Еджиофор, Джуно Темпъл, Стивън Греъм и Рис Ифанс.

Премиерата е насрочена за 25 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *