Нямаме нищо против да се увличаме в разплитане на тайни, от които са изградени различни сюжети. Наскоро попаднахме на трейлър на нова поредица, подготвяна за Apple TV+ – тя носи мистичното заглавие Lady in the Lake, а неин създател и режисьор е Алма Харел, позната на публиката с работата си по Honey Boy с Шая Лебоф.

Двете главни роли в драматичния трилър са поверени на носителката на „Оскар“ и „Златен глобус“ Натали Портман и на номинираната за „Еми“ Моник Денис Инграм, позната като Мозес Инграм. Вижте ги в първия трейлър на Lady in the Lake:

Трейлърът обещава интригуващи визуални решения, дано историята да бъде подобаващо предизвикателна и в драматургичните си детайли. А официалното описание на сюжеъа е следното:

Възможно ли е смъртта на една жена да постави в опасност живота на друга? Пътищата на Мади Шварц и Клео Джонсън се преплитат по стечение на обстоятелствата, а изчезването на една млада жена в Балтимор в края на 1966 година поставя началото на поредица от непредвидими събития. Шварц е еврейка и домакиня, която се опитва да скрие част от миналото си, но и се пробва като разследващ журналист. Тя се съсредоточава върху необяснимата смърт на активистката за извоюване на права за афроамериканците Джонсън, а пропастта, която се разтваря при опита за разкриване на истината, поставя всички близки на двете жени в истинска опасност…

Натали Портман се е ангажирала и с отговорността да бъде изпълнителен продуцент на поредицата Lady in the Lake. В актьорския екип участват още Илан Ноел, Брет Гелман, Байрън Боуърс, Ноа Джупи, Джосая Крос, Мики Мадисън, Прюит Тейлър Винс, Дилън Арнолд и др.

Премиерата на първите два епизода е предвидена за 19 юли 2024 по TV+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *