За момент се замислихме дали не сме се объркали и специално проверихме – наистина Roma е последната режисьорска творба на Алфонсо Куарон и в продължение на повече от пет години не сме имали удоволствието да гледаме – на голям или малък екран – нещо ново с неговия подпис. Обаче новини за проекти сме писали!

С удоволствие споделяме първи поглед към подготвяния от него сериал Disclaimer. Той ще се излъчва по Apple TV+ и според тях трябва да се появи в платформата тази есен. Съвсем неслучайно първият кадър, който е споделен в мрежата, е на Кейт Бланшет – актрисата в главната роля на тази история.

Ще напомним, че сценарият на Disclaimer е написан от Куарон по едноименния роман на Рене Найт – разказана е историята на разследващ журналист (Бланшет), изградила кариерата си благодарение на репортажи за различни прегрешения на големи институции. В един момент обаче реалността се обръща срещу нея – в дома ѝ се появява книга, в която самата тя играе главната роля, а сюжетът разкрива най-мрачната ѝ тайна.

В актьорския екип на поредицата, режисирана от Алфонсо Куарон, са още Кевин Клайн, Саша Барън Коен, Коди Смит-Макфий, Лесли Манвил, Луис Партридж, Лейла Джордж и южнокорейската актриса и модел Хойон Джун.

Премиерата на Disclaimer по Apple TV+ ще бъде на 11 октомври 2024.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *