Един от изненадващите телевизионни хитове на миналата година беше сериалът на Netflix Beef. Вероятно сте го мяркали или сте чували нещо за него, но не бихме се учудили, ако и много хора не знаят нищо – все пак всички стрийминг платформи ни заливат с толкова съдържание, особено пък минисериали, че никой не може да навакса с всичко.

Набързо казваме, че Beef разглежда откачената и все по-задълбочаваща се вражда между двама непознати, които започват да се опитват активно да съсипят живота на другия след кратък и незначителен сблъсък на паркинг. Сериалът стана огромен хит сред критиката, получи сериозно количество награди и беше най-вече обсипван с хвалебствия, заради особения си тон, комбиниращ комедия, драма и трилър, както и актьорските си изпълнения.

След този сериозен успех, нормално е, че Netflix активно работят по втори сезон, но този път виждаме голям разрез с нормалната им маркетинг стратегия. Всякакви холивудски източници започнаха да докладват, че по сериала се работи, историята обаче този път ще се занимава с различни, а не познатите герои и ще се върти около нова ескалираща вражда, този път между две двойки. Според слуховете се търсят много сериозни имена, които да заемат ролите във втори сезон – въртяха се спекулации за Джейк Джиленхол и Ан Хатауей, които по-скоро вече са опровергани, но новата двойка по последни данни е Оскар Айзък и Кери Мълиган, което би било страхотно, а като по-младата двойка се говори че ще видим Чарлс Мелтън и Кейли Спейни – двама от най-интересните млади актьори в последната година.

Разбира се, важно е да кажем, че нищо от това не е официално потвърдено и може и в крайна сметка да не се случи. Определено обаче сме любопитни за идеята такива отявлени звезди да се включат в подобно приключение. Разбира се, нямаме абсолютно нищо против Али Уонг и Стивън Йън, даже ги смятаме за чудесни и виждаме защо получиха толкова овации за представянето си в първия сезон. Не може обаче да се стори, че Мълиган и Айзък са първокласни актьори и огромни звезди, които обожаваме и би ни било много интересно да ги видим заедно на екран отново, толкова години след Drive.

Ще следим развитието на проекта с интерес и ще споделяме, когато нещо бъде официално обявено.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *