HBO и стрийминг платформата им Max точно в момента се радват на подем, заради втория сезон на Домът на дракона. Всички обаче са наясно, че вниманието на публиката е мимолетно и постоянно трябва да се печели обратно, заради което не се учудваме, че компанията използва именно този период на възобновен глобален интерес да напомни на зрителите, че има и други вълнуващи проекти, които предстоят. А какво по-вълнуващо за феновете на една поредица от продължението на друга?

Разбира се, като цяло се шегуваме, пък и въобще не сравняваме GOT с комиксовия свят. Истината обаче е, че както всички знаем, в момента интелектуалната собственост и познатите поредици контролират всичко в Холивуд и тъй като не виждаме това скоро да се промени, можем само да се надяваме новите предложения в тази сфера да си струват времето ни. А изглежда, че сериалът за Пингвина, който скоро ще излезе именно в платформата Max има изненадващ шанс именно за такъв успех.

Припомняме, че Пингвинът (The Penguin) е продължението на Батман на Мат Рийвс от преди две години, в което обаче ще се фокусираме върху неузнаваемия Колин Фарел в титулярната роля на Пингвина – престъпникът, който ще се опита да се издигне до най-високите ешелони на криминалния свят на Готъм след смъртта на Кармайн Фалкоун.

Вижте новия трейлър сега:

Напълно подобно на предишните двe и тази реклама не издава особено много от самата история на мини-сериала, но това е напълно очаквано. Публиката все пак е добре запозната с това какво се случва в Готъм, а конкретната борба на тази версия на Озуолд Кобълпот трябва да остане изненада. В този конкретен трейлър ни прави силно впечатление стилизацията, която следва точно цялостната атмосфера на Батман, но видимо Пингвинът иска да изглади и собствен стил. Освен това няма как да не споделим, че сме изключително любопитни да видим Кристин Милиоти в тази роля, имайки предвид, че досега сме я гледали все като ведри и приветливи персонажи, които определено не размахват картечници.

Пинвинът (The Penguin) е с шоурънър Лорен ЛеФранк (Agents of S.H.I.E.L.D.), а първите три епизода са режисирани от Крейг Зобъл (The Leftovers, Westworld). В главните роли са Колин Фарел, Кристин Милиоти, Кланси Браун, Тео Роси, Шоре Агдашлу и др.

Осемте епизода ще започнат излъчване в платформата Max през септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *