Независимо дали ви допадна или не, Prey на Дан Трактенбърг беше едно страхотно завръщане към поредицата Хищникът, която Шейн Блек за малко да погребе със своето творение. Според източници продължение все още се обмисля, но преди това американецът е решил да ни поднесе нещо ново. Отново става дума за Хищника, но в същото време и за изцяло нова и самостоятелна история.

На този етап липсва каквато и да е информация за сюжета, който се пази в тайна, но поне знаем заглавието – Badlands. Също така вече е известна и актрисата, която ще се изправи срещу космическия ловец. Става дума за по-малката от сестрите Фанинг Ел, чиято последна роля на голям екран беше преди четири години във филма на Сали Потър The Roads Not Taken.

Deadline споделят, че Badlands и споменатото продължение на Prey не са единствените проекти, които се обсъждат в офисите на 20th Century. Дан Трактенбърг ще застане на режисьорския стол, като също така ще се включи и в написването на сценария заедно с Патрик Ейсън.

Освен пазения в тайна сюжет, все още не е известно как Badlands ще бъде разпространен. Ще повторят ли схемата с Prey като го пуснат в платформата на Hulu или ще можем да се насладим на Хищника на голям екран? Предишният филм счупи доста рекорди на стрийминг платформата, но пък и много фенове не бяха доволни от факта, че няма да могат да гледат космическия ловец на кино. 20th Century изглежда са се поучили от тази си грешка, съдейки по предстоящия Пришълецът: Ромул. Стискаме палци и за Badlands.

Припомняме ви, че Prey спечели Еми награда за най-добър звук на церемонията по-рано през годината, което си е сериозна летва за преодоляване. Дали Дан Трактенбърг ще успее да повтори този успех с Badlands? Предстои да разберем. Със сигурност ще следим за бъдещо развитие по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *