Двукратната носителка на „Оскар“ Ема Стоун ни е голяма любимка от години и няма как да не се радваме, че в момента видно е в страхотен подем. Партньорството ѝ с Йоргос Лантимос процъфтява, като след като се увенча с „Оскар“ за смазващата си роля в Клети създания, двамата имат още цели два предстоящи проекта – скорошният Kinds of Kindness и подготвяният Save the Green Planet. Освен това предстои да я видим и в следващия филм на Ари Астър, а сега ще разкажем за още един проект, който явно е близо до сърцето ѝ.

Ема Стоун ще участва в новия, все още неозаглавен, филм на съпруга ѝ Дейв МакКери. Все още не се знае нищо за сюжета, но сценарият ще бъде написан от Майкъл Левин и Патрик Канг. На всички са ни пределно ясни способностите на Стоун, затова обръщаме поглед към останалите, въвлечени в проекта.

Сценаристите Майкъл Левин и Патрик Канг работят заедно от доста време като първо са били в снимачния екип на How I Met Your Mother, а оттогава пишат заедно по сериали като Young Rock, The Mighty Ducks: Game Changers и Doogie Kamealoha, M.D. Всички тези кредити ни показват, че двамата се чувстват най-комфортно в света на семейната комедия, което не значи задължително, че и този проект ще бъде такъв, но смятаме, че е доста вероятно, имайки предвид и режисьора.

Дейв МакКери е работил най-вече като режисьор в Saturday Night Live, което отново ни навежда на мисълта, че и този нов проект ще е комедия. Това освен това няма да е първа професионална колаборация между него и Стоун – те вече продуцират заедно филми като Problemista, When You Finish Saving The World и A Real Pain. Освен това жестоко препоръчваме предишния филм, който МакКери режисира, наречен Brigsby Bear – очевидно SNL продукт, който обаче струи толкова позитивизъм и доброта, че човек няма как да не се влюби в него, като в същото време умело балансира едно нестандартно чувство за хумор, което вероятно не е за всеки.

Предвид, че Ема Стоун съвсем наскоро участва в The Curse с Нейтън Фийлдър и Бени Сафди, пък да не говорим за дългогодишната ѝ вече колаборация с Лантимос, явно е, че и нейното чувство за хумор бие към по-нестандартното. Със сигурност ще ни бъде любопитно да видим какъв филм ще направи заедно със съпруга си и ще следим развитието на проекта за допълнителна информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *