През 2024 се очакват няколко поредици в програмата на Apple TV+, ситуирани в различни исторически епохи – Masters Of The Air ще бъдат в ефира от 26 януари, The New List се очаква да се появи на 14 февруари, а през март идва ред на сериала Manhunt, в който ще бъде преследван Джон Уилкс Бут – стрелецът, отнел живота на легендарния американски президент Ейбрахам Линкълн. Изчакахме доста време с надеждата в мрежата да се появи и трейлър, но освен аматьорски опити на фенове да правят монтаж от различни кадри „в епоха“, друго не сме срещали. Затова решихме, че е крайно време да представим официалните снимки, с които за момента се рекламира тази историческа сага.

Шоурънър и изпълнителен продуцент на поредицата е Моника Белецки, а в основата на историята е бестселъра на „Ню Йорк Таймс“ от 2006 година Manhunt: The 12-Day Chase For Lincoln’s Killer, написан от Джеймс Л. Суонсън, който проследява едно от най-известните, но най-малко познато в детайли престъпление в историята на САЩ. Режисьор на първите два епизода е Карл Франклин (Monster: The Jeffrey Dahmer Story), а ролите са разпределени мужду носителя на „Еми“ Тобаяс Мензис, Антъни Бойл, Лоуви Симон, Уил Харисън, Брендън Флин, Патън Осуалд, Мат Уолш и Хеймиш Линклейтър. Ето и обещаните снимки:

Копродуценти на сериала, който ще се състои от седем епизода, са Apple Studios и Lionsgate Television, в партньорство с POV Entertainment, Walden Media, 3 Arts Entertainment, Dovetale Productions и Monarch Pictures. В екипа на изпълнителните продуценти са още режисьорът Франклин, авторът на книгата Суонсън, Лейн Ескридж, Кейт Бари, Майкъл Ротенберг, Ричард Абати, Франк Смит и Ная Кукуков.

Премиерата на първите два епизода на Manhunt е предвидена за 15 март, като всеки петък до 19 април 2024 година ще се появява по един нов епизод в Apple TV+. В очакване сме на трейлър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *