Остават два месеца до излизането на осъвременената версия на Мистър и мисис Смит (Mr and Mrs Smith) – напълно нова история в същата „вселена“ като оригиналния филм от 2005 с Анджелина Джоли и Брад Пит. След като видяхме първи официални кадри от сериала, наскоро получихме и първи тийзър трейлър.

Първо ще припомним, че новата версия на Мистър и мисис Смит ще ни покаже в главните роли на титулярната двойка Доналд Гловър и Мая Ърскин. Голямата промяна в сюжета пък е, че и двамата добре знаят истината за професията на партньора си – всъщност те са във фиктивен брак, за да поддържат тайните си идентичности, но естествено, истински искри започват да прехвърчат между тях, докато лъжат всички около себе си.

В първия тийзър, който можете да видите по-долу, виждаме отново доста стандартен, макар и скъпо направен екшън. Струва ни се, че всеки от осемте епизода на мини-сериала ще е като отделно ниво на видео игра – едно снежно, едно в джунгла, едно в град и т.н.

Вижте рекламата и вие:

Не може да се отрече, че поддържащия актьорски състав е повече от впечатляващ. Вече знаехме за любимия ни Пол Дейно, Джон Туртуро и Михаела Кол, но сега разбираме и за Сара Полсън, Ейса Гонsалес, Александър Скарсгард и Рон Пърлман. Това голямо присъствие на добри и интересни актьори ни говори, че в сценария сигурно е имало нещо, което ги е привлякло, на което и се надяваме.

Доналд Гловър е много интересен артист със специфичен стил и доста силна репутация, съмняваме се да си позволи съвсем да я опетни с нещо наистина толкова стандартно, колкото изглежда Мистър и мисис Смит на този етап. Стискаме палци за позитивна изненада, но в крайна сметка, ако всички просто са прибрали по един дебел чек, здраве да е – подозираме, че този проект доста бързо ще потъне в забвение, ако няма какво иновативно да предложи.

Мистър и мисис Смит (Mr and Mrs Smith) е написан от Франческа Слоун и Доналд Гловър. В главните роли са Доналд Гловър, Мая Ърскин, Пол Дейно, Джон Туртуро, Михаела Кол, Паркър Поузи, Сара Полсън, Шарън Хорган, Ейза Гонзалез, Александър Скарсгард, Рон Пърлман и Уагнър Мура.

Всички осем епизода ще бъдат достъпни в платформата Amazon Prime на 2 февруари 2024 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Сериалът може и да се окаже добър, но визията на главните актьори не ми допада, сигурно защото ги сравнявам с оригиналните