След рекордното издание на Whiskey Fest Sofia през изминалата година, когато над 3500 човека дегустираха кехлибарената напитка, идва време и за десетото юбилейно издание на най-голямото и престижно събитие за ценители на уиски в Централна и Източна Европа. Whiskey Fest Sofia 2023 ще се проведе от 27 до 29 октомври във вече добре познатата територия на Sofia Event Center с участието на марки от над 15 държави.

Ще бъдат представени над 250 вида уиски от целия свят и великолепна селекция от коняк и ром, а по-запалените фенове ще могат да се запишат на един от десетките майсторски класове, водени от международни топ специалисти.

Организатора на Whiskey Fest Sofia 2023 Младен Василев споделя:

Миналата година беше изключително важна за нас, защото успяхме да върнем фестивала след двете години на пандемия и сме изключително щастливи, че не само го върнахме, а успяхме да направим най-успешното издание до момента, за което трябва да благодарим на всички посетители. Тази година летвата е вдигната високо и нашата цел е да продължим да надграждаме и хората да намират по нещо ново за себе си при всяко следващо издание.

Whiskey Fest Sofia от 27 до 29 октомври в Sofia Event Center. На събитието се допускат само лица над 18 години. Присъствието на деца с придружител няма да е позволено.

Билети: https://bit.ly/wfs23 /

Сайт: https://whiskeyfestsofia.bg/

FB: https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia/

Whiskey Fest Sofia призовава да се консумира отговорно!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *