Неистовото желание за заграбване на богатства винаги носи лош късмет на хората, които се оставят да ги завладее. Това може да се отнася и за пиратите, но и за продуцентския отдел на Netflix, които са вложили усилия и средства в игралната адаптация на една много популярна манга – One Piece на Ейчиро Ода, издавана в продължение на две десетилетия и превърнала се в изходен материал за едноименна аниме-поредица с над 1000 епизода, няколко пълнометражни филма, игри и какво ли още не.

Надали има случай в историята на киното, в който филмова или телевизионна версия на обичана от многохилядна фенска орда рисувана поредица да е посрещната с възторг и овации?! Случаят с игралната версия на One Piece най-вероятно ще бъде същият, но това не пречи да хвърлим и тук един поглед на трейлъра.

Младият пират Мънки Д. Лъфи потегля на пътешествие, в което ще се срещне с отбор аутсайдери. Ролята е поверена на 20-годишния мексикански актьор Иняки Годой (The Imperfects). Макенуи Маеда (Fullmetal Alchemist: Final Chapter) влиза в образа на майсторския фехтовач Ророноа Зоро. Пиратите, които наричат екипажа си „Сламените шапки“, обикалят морета и океани в търсене на легендарното съкровище, което ще направи техния капитан „крал на пиратите“.

Любопитно ни е какви ще бъдат отзивите от феновете на японските оригинални манга- и аниме-версии на историята.

Поредицата One Piece е разработена за Netflix от Стивън Маеда и Мат Оуенс, а премиерата е на 31 август 2023.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *