Неуморният ни любимец Никълъс Кейдж ни предлага още един филм с величественото си участие, който ще излезе преди края на годината – втори уестърн след скорошния The Old Way. Този нов проект е адаптация от книга с отлична репутация, а героят на Кейдж не е стандартният тип-Джон Уейн каубой в уестърн.

Става дума за Butcher’s Crossing, който е адаптация на едноименния роман на Джон Уилиямс. Филмът всъщност дебютира още на миналогодишния фестивал в Торонто и получи нелоши ревюта, а сега ще има и рилийз в салоните, благодарение на разпространителя Saban Films.

Историята разказва за млад студент от Харвард, който обаче се отказва от спокойното си академично всекидневие, за да отиде на Запад и да търси приключения. Той се запознава с мистериозния ловец на бизони Милър, който му предлага нечувана възможност за печалба от лов, но пътят към заветната награда е осеян с опасности и ще изкара най-дълбоко заровените тайни на всички участници.

Вижте трейлъра сега:

От това, което виждаме в тези първи кадри, визията на Кейдж ни допада адски много. Историята изглежда леко стандартно с поставянето на изнежения студент срещу „истинския мъжага“, който лови бизони, но ни се струва, че тази рамка може да бъде интересно пречупена, за да ни представи дълбоко и проникновено изследване на героите. Дивата природа на тези места освен това служи като един едновременно безобразно красив и безпощаден пейзаж, на който знаем, че ще се насладим, дори и докато той тормози героите.

Ето го и официалният синопсис на Butcher’s Crossing:

Базиран на основополагащия роман на Джон Едуард Уилиямс, епичното приключение Butcher’s Crossing е приковаващ коментар на човешката природа, амбицията, мъжествеността и отношението на човека към природната среда. Уил Андрюс е напуснал Харвард, за да търси приключение. Той се съюзява с Милър, мистериозен човек от граничните територии, който предлага нечуван брой бизонски кожи в отдалечена долина. Техният екип трябва да оцелее трудно пътуване, през което безмилостната природа ще тества решеността на всички и ще остави здравия им разум на ръба.

Butcher’s Crossing е режисиран от Гейб Полски (Red Army, In Search of Greatness), който е адаптирал романа на Джон Уилиямс заедно с Лиам Сатр-Мелой. В главните роли са Никълъс Кейдж, Фред Хечингер, Рейчъл Келър, Пол Раци, Зандър Бъркли и Джеръми Боб.

Премиерата е насрочена за 20 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *