Фестивалът в Торонто – единственият в „голямата петорка“ без конкурс и жури, в който публиката определя филмите-фаворити, започва днес, а в утрешния ден петък е предвидена премиерата на телевизионната поредица Expats с участието на Никол Кидман. Сериалът няма да се появи в канала на Prime Video до началото на следващата година, но ще бъде анонсиран премиерно с един от епизодите си в Торонто. В новинарския поток се появиха официални снимки, които представяме и на вашето внимание:

В основата на сериала е романа на Джанис Лий „The Expatriates“, излязъл през 2016 година, а синопсисът обобщава, че във фокуса на поредицата са привилегиите, с които често се злоупотребява, като историята разнищва какво се случва, когато линиите между определенията за жертва и виновен се оказват размити до неразличимост. Сюжетът проследява три американки в Хонконг през 2014 година, чиито съдби се преплитат след внезапна семейна трагедия. Главните роли са поверени на Никол Кидман, Сараю Блу и Джи-йънг Йо; партнират им Брайън Тий, Джак Хюстън, Флора Чан и др.

Автор-сценарист и режисьор на Expats е Лулу Уанг; тя е и изпълнителен продуцент, заедно с Даниеле Мелия чрез компанията Local Time. В екипа на идпълнителните продуценти са и Никол Кидман, Пиър Сари, Тереза Парк, Стан Влодковски, Алис Бел, която е и съавтор на последните три епизода, заедно с Уанг, Вира Майо, Гурсимран Санду и авторката на романа Лий.

Уговорката за дългогодишно партньорство между Amazon Studios и Никол Кидман дава резултати, които продуцентите са надяват да бъдат гледани от възможно най-широк кръг публика в целия свят – и стартират поредния сериал с фестивална премиера на 8 септември 2023 в Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *