Нощна смяна във „Фреди“ (Five Nights at Freddy’s) смело се приближава към своята премиерна дата този Хелоуин и Blumhouse са готови да зарадват феновете с чисто нов трейлър. В края на юни видяхме първата пълна реклама, която ни запозна с главния герой в лицето на Джош Хътчерсън и представи основния сюжет – призраците на мъртви деца се вселяват в огромни аниматронни кукли.

Припомняме, ви че Нощна смяна във „Фреди“ е адаптация по популярна поредица от видео игри, началото на които е поставено през 2014 година и до ден днешен има над дузина основни и spin-off заглавия към колекцията си. Последната и най-актуална игра се появява в края на 2021 година и носи заглавието Five Nights at Freddy’s: Security Breach.

Вижте и новия трейлър:

Наред с многото нови кадри, научаваме и имената на основните „злодеи” под формата на споменатите аниматронни кукли. Злощастният нощен пазач ще трябва да направи невъзможното ако иска да спаси дъщеря си от злите призраци.

Ето какво гласи и официалното описание на сюжета:

Джош Хътчерсън (Игрите на глада, Ultraman) влиза в ролята на нощния пазач Майк, чийто живот е изпълнен с множество проблеми. Той започва работа в титулярното заведение Freddy Fazbear’s Pizza, но още през първата си смяна разбира, че нещо не е наред с аниматронните кукли, които са забавлявали посетителите в миналото. Това, което изглежда като безгрижна работа, се превръща в борба за оцеляване.

Нощна смяна във „Фреди“ (Five Nights at Freddy’s) е режисиран от Ема Тами (Blood Moon), която е и сценарист заедно със Сет Кудбак и създателя на поредицата Скот Каутон. В ролите ще видим Джош Хътчерсън, Матю Лилард, Елизабет Лали, Кат Конър Стърлинг, Пайпър Рубио, Мери Стюарт Мастерсън и други.

Премиерата е на 27 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *