Романтичната комедия е може би най-пренебрегвания и недооценения филмов жанр, което е разбираемо, имайки предвид, че неговата формула е толкова позната и лесна за възпроизвеждане, че в един момент всички подобни филми просто започват да се сливат един в друг. Заради това най-успешните романтични комедии, тези, които изплуват извън останалите и се забиват в съзнанията ни, са тези, които си играят с формулата.

Представяме ви трейлъра на предстоящия She Came To Me, новият филм на Ребека Милър. She Came To Me разказва за оперния композитор Стивън, който страда от писателски блокаж. Сам по себе си особняк, той е женен за маниакалната чистофайница Патриша, която е психотерапевт и угажда на прищявките на гения му. Един ден Стивън случайно среща капитанката на морски влекач Катрина и изневерява на съпругата си с нея, което го вдъхновява за следващата му опера, която е огромен успех, а Катрина се забива в живота му завинаги.

Вижте трейлъра сега:

По всичко личи, че She Came To Me ще бъде романтична комедия, която обаче вместо формулата си, е заложила на ексцентричните си, забавни персонажи, които успяват да ни усмихнат още само от трейлъра. Гледали сме много пъти филми за разни интормозени гении, които не могат да се справят с работата или с връзките си, но определено не очаквахме изтормозеният гений да е най-стабилният човек от всичките герои. Питър Динклидж винаги е чудесен, но Мариса Томей и Ан Хатауей в тези роли просто не виждаме начин да ги изпуснем.

Сценарист-режисьоркаа Ребека Милър ни показа с предишния си филм Maggie’s Plan, че се интересува от нестандартен подход към романтичните комедии, така че смятаме, че и тук има повод за интерес. Освен това предишната колаборация на Питър Динклидж с композитора Брайс Деснър ни донесе чудесния Cyrano.

She Came To Me е написан и режисиран от Ребека Милър. В главните роли са Питър Динклидж, Ан Хатауей, Мариса Томей, Еван Елисън, Харлоу Джейн, Джоана Кулиг и Браян Дарси Джеймс.

Премиерата ще бъде на 29 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *