Доста време мина, откакто бяхме споменали Дейзи Ридли във връзка с нейното участие в новия психологически трилър The Marsh King’s Daughter и в изминалата седмица имахме възможност да видим колко… добре ѝ се отразява напрежението, обзело я при новината, че безмилостният баща на нейната героиня е успял да се измъкне от затвора и – по всяка вероятност – ще я потърси с цел отмъщение.

Харесва ни да виждаме актьори, чиято работа уважаваме, да поемат предизвикателства и да доказват талант извън познатия за тях творчески периметър. Lionsgate и Roadside Attractions пуснаха в мрежата първи трейлър на филма – вижте:

Ето какво гласи официалният синопсис на този изпълнен с напрежение трилър:

Привидно обикновеният живот на Хелена крие мрачна и опасна тайна: нейният отдавна изчезнал баща е прочутия Марш Кинг – човекът, който държи нея и майка ѝ в плен и изолация в дивия горски пущинак в продължение на години. Когато научава за бягството на баща си от затвора, Хелена е принудена да се изправи срещу призраците от миналото. Тя е наясно, че властите нямат никакъв шанс да заловят баща ѝ в дивата природа на Мичиган – територия, която той познава безкрайно добре. Тя и семейството ѝ ще бъдат преследвани, затова трябва да намери сили да надхитри човека, обучил я на всички тайни за оцеляване извън цивилизацията…

Напомняме, че The Marsh King’s Daughter е адаптация на едноименния роман на Карън Дион, издаден през 2017 година. Сценарият е конструиран от Ели и Марк Л. Смит (Завръщането), режисьор е Нийл Бъргър (Високо напрежение, Дивергенти, Voyagers). Освен Дейзи Ридли, във филма участват още Бен Менделсон (в ролята на опасния й баща), Гарет Хедлънд, чудесната Бруклин Принс (която познаваме от Проектът „Флорида“), Карен Писториъс и Джил Бирмингам.

Black Bear Pictures на Теди Шварцман е начело на продуцентския екип на филма, в който са още Кийт Редмън и Марк Л. Смит (Anonymous Content), а в екипа на изпълнителните продуценти са Майкъл Хеймлър, Чарлс Милър и Клиф Робъртс.

Премиерата на The Marsh King’s Daughter по кината е на 6 октомври 2023.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *