С приближаването на наградния сезон все повече внимание обръщаме на филмите, които се подготвят от около година и които за щастие не са спрели продукциите си, заради стачките. Един такъв филм е All of Us Strangers на Андрю Хейг, за който получаваме и първи кадър.

Припомняме, че тогава наречения Strangers е първия пълнометражен филм на Хейг от 2017 г. насам. All of Us Strangers е съвременна адаптация на романа на Таичи Ямада, за първи път адаптиран в Япония през 1988 г. Историята разказва за сценариста Адам, който живее сам в почти празен блок в Лондон, когато случайно се запознава с мистериозния си съсед Хари. Докато двамата се сближават, Адам се връща към дома, в който е израснал, където живеят двама души, които изглеждат точно като мъртвите му родители преди 30 години.

В главните роли ще видим Андрю Скот като Адам, когото всеки фен на Sherlock познава като Джим Мориарти, а Хари е изигран от Пол Мескал, който в момента е в невероятен подем и изглежда сякаш ще го гледаме навсякъде в следващите две години, което е напълно разбираемо предвид безупречната му роля в миналогодишния Aftersun.

Ето го първият официален кадър от филма:

Разбира се, че първият кадър, който ни се представя, се фокусира върху героите на Скот и Мескал, защото тяхната връзка ще бъде в ядрото на историята. Нямаме обаче търпение и да видим страхотните Клеър Фой и Джейми Бел в ролята на двойката, които са копие на родителите на Адам.

Развълнувани сме за All of Us Strangers, защото искаме да видим как финия подход на Хейг ще се завърне към изследването на характери. Сюжети, които са ръководени от своите герои винаги са ни привличали, пък и тук е ясно, че ще има много тематични нишки за личната идентичност, миналото и връзките с родителите и тяхното влияние върху всеки един от нас като възрастни хора – теми, които са универсални и ще ни е любопитно как ще бъдат разгледани, особено от тези страхотни актьори.

All of Us Strangers е режисиран от Андрю Хейг, който също и адаптира сценария от романа Strangers на Таичи Ямада.

Премиерата е насрочена за 22 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не една, ми цели две новини с две почти еднакви снимки от почти различни филми с любов между истински мъже. Безценно…и оригиАнално. Каква творческа смелост. Еваларка!

  2. Абе защо така насрахте този сайт с такива идиотски новини? Толкова ли няма друго кино, ами новини за 5-торазрядни филми и педали?!?!? Е за това никой вече не ви чете! А беше хубав сайт, можеше човек да поспори и попсува кретени тук😂

  3. Всеки, който смята този филм за треторазреден, а не за един от най-обещаващите за годината, е кинофалит!