Когато по-рано тази година разбрахме за предстоящия филм Ash, говорихме много за вълнението ни, че млад, интересен и талантлив артист навлиза все повече в киното и то в любимото ни жанрово кино, след като е постигнал големи успехи в музикалния бизнес. Сега имаме възможност да видим първи кадри от филма, които да събудят дори още повече интерес.

Припомняме първо, че Ash е филм на Flying Lotus (по рождение Стивън Елисън), където в главните роли ще видим Ейса Гонсалес и Арън Пол. Историята проследява млада жена, която се събужда на космическа станция и открива, че целият ѝ екипаж е мистериозно мъртъв, а героят на Пол уж е изпратен, за да я спаси, но не е ясно дали тя може да му се довери.

Вижте първите кадри от филма сега:

Въпреки че може да не са най-уникалното нещо, което сме виждали, силно специфичните цветове и осветление на тези кадри ни подсказват, че режисьорът е имал изключително конкретна визия за филма, което винаги ни вълнува. Дали в крайна сметка подходът няма да е просто повърхностен, предстои да разберем, но поне си личи, че Ash няма да е най-типично изглеждащият „филм в космос“, каквито сме гледали много.

Постоянно се оглеждаме за нови и вълнуващи гласове в жанровото кино, а някой, който досега се е занимавал само със собствените си уникални проекти, вероятно може да донесе наистина нов и свеж поглед към жанра. Любопитни сме да видим дали това наистина ще е артистична и креативна нова визия, която ще използва така любимата ни фантастика, за да ни разкаже истински влиятелна история, или просто някой, който иска да си играе в нов пясъчник, защото предишният му е омръзнал.

Ash е режисиран от Flying Lotus по сценарий на Джони Римлер (който също тръгва от музикалните среди и ви окуражаваме да потърсите приносите му в това изкуство). В главните роли са Ейса Гонсалес, Арън Пол, Беула Коале, Айко Увейс и Кейт Елиът.

Премиерна дата за момента не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *