Fox става Star Channel тази есен. The Walt Disney Company България разкрива новото име и поразителна визуална идентичност на емблематичния телевизионен канал, който ще бъде ребрандиран от 1 октомври. Той ще остане мястото за дръзко забавление, чиято мисия е да предлагана феновете най-добрите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа, включително любимите на зрителите Семейство Симпсън, Касъл, Кости и още много вълнуващи заглавия.

Промяната ще бъде приложена и за останалите развлекателни канали в портфолиото на The Walt Disney Company в България, както следва – Fox Life става Star Life,  Fox Crime става Star Crime. Star Channel, Star Life и Star Crime ще запазят позицията си в електронния програмен гид (EPG) на каналите.

„С ребрандирането на FOX в STAR Channel ще продължаваме да доставяме на зрителите историите, които познават и обичат, наред с нови водещи заглавия. STAR Channel ще остане домът на блокбъстър забавление със световноизвестни актьори от най-големите студиа в света“, коментира Кахабер Абашидзе, Country Manager за Централна и Източна Европа в The Walt Disney Company. „Вълнуваме се за новия облик и идентичност на каналите ни и вярваме, че те ще резонират с нашите зрители.“

Ребрандът на Star Channel е разработен от динамична дизайн система, която следва креативния път, положен от Fox.Творческото вдъхновение е почерпено от логоиконата на Star, допълнена от централния „разрез“ на логото, който да създаде усещане за движение и да я трансформира в падаща звезда.

Това спомага за формирането на креативния наратив около визуалната опаковка на бранда, създавайки един отличителен дизайн, който „осветява“ пътя на зрителите към най-доброто развлекателно съдържание и истории икъм водещите сериали и любимите предавания.

Новата визуална идентичност на Star Channel ще бъде показана за първи път на живо на закриващото парти наедно от най-големите събития за медийния бранш в региона, NEM в Хърватия, пред множество представители на развлекателния бизнес и телевизионната индустрия от цяла Европа.

*Съдържанието в стрийминг платформата и на линейните канали Star Channel, Star Life и Star Crime ще се различава.

***

Статията не е част от редакционното съдържание на „Operation Kino“

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment