Големи фенове сме на Райън Рейнолдс – той може да не може да играе всякакви роли, но прекрасно знае кои са силните му страни и как да ги впряга за максимум ефект. Освен това по всичко личи, че човекът е добряк, който развива и поддържа успешни професионални отношения с много хора, които впоследствие жънат успехи, пък и просто е чаровник, на когото стискаме палци да му се получават нещата (не, че има нужда от нашите палци, притежава футболен отбор все пак).

По всичко изглежда, че новото начинание на Рейнолдс ще бъде „негов тип“ филм, но в същото време има доста индикации, че вероятно ще бъде от по-добрите „негов тип“ филми. Рейнолдс ще се съюзи с величествения Кенет Брана в другата главна роля за нов проект, озаглавен Mayday. За момента за сюжета и героите не се обявява нищо, но си представяме, съдейки по всичко, което знаем за двамата, че Рейнолдс ще е героичната фигура, която пуска шегички, а Брана с еднакъв успех може да бъде и злодея, и ментора.

Ако обявлението обаче беше просто Рейнолдс и Брана в нов филм, нещата пак можеха да завият в посока The Hitman’s Bodyguard или някаква подобна ужасия. Хубавата новина обаче е, че това е проект, който ще бъде режисиран от Джонатан Голдстийн и Джон Франсис Дейли. До сега двамата не просто не са ни разочаровали, а са ни представяли само и единствено страшно чаровни и забавни филми, които винаги са имали много грижа към героите си и винаги са се отнасяли с уважение към публиката си – било то в праволинейна комедия като Нощни игри или фентъзи приключение като Dungeons & Dragons.

Това е и поредна колаборация на Рейнолдс със Skydance. Те стоят зад The Adam Project и Spirited, който пък беше продукция на Apple, които са поели разпространението и на Mayday.

Сценарият също е написан от Дейли и Голдстийн, което е още една добра новина, а и вече е завършен, което значи, че стачката на сценаристката гилдия вероятно няма да забави началото на проекта. Стига и актьорите да не излязат в стачка, е вероятно снимките да започнат щом Дедпул 3 приключи своите.

Със сигурност има доста време до по-конкретни новини за Mayday и дори първи кадри, но виждаме поводи за оптимизъм и ще държим проекта под око.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *