Никол Кидман винаги е била сред най-обичаните звезди на филмовия небосклон – във филмографията ѝ до момента са изброени 90 заглавия на най-различни като формати и значимост проекти, а предстоящите да излязат са още девет. Прави впечатление, че пет от новите са телевизионни поредици! Сред тях е и The Perfect Couple, подготвяна от Netflix, в която Кидман ще си партнира с Лиев Шрайбър и Дакота Фанинг. Най-чудесното в този проект е фактът, че ще видим отново в действие любимата ни режисьорка Сузане Биер, с която Кидман работи през 2020 година по Отмяната (The Undoung).

Действието в новата екранизация, изпълнена с мистерии, се развива в Нантъкет – остров в близост до Кейп Код, в щата Масачузетс. В момента, в който една местна жителка се готви да се омъжи за своя мечтан любим, и то именно на 4 юли, тяло на мъртвец е открито в пристанището на града и това помрачава празничния ден. Оказва се, че всеки, поканен на предстоящата сватба, би могъл да бъде убиецът… В основата на тази история е едноименният роман на Елин Хилдербранд, издаден през 2018 година, а ролята на Гриър Гарисън Уинбъри феновете на книгата са си представяли, че може да бъде изиграна от Кейт Бланшет, Джоли Ричардсън и ето, че сега ще се наслаждават на майсторството на Кидман.

Освен споменатите Шрайбър и Фанинг, в актьорския екип са още Джак Рейнър, Меган Фейхи, Ив Нюсън, Били Хоули, Майкъл Макгрейди – тях ще видим във всичките шест епизода на The Perfect Couple. Изабел Аджани, Омар Епс, Сам Нивола и младата, чаровна индийска звезда Ишан Катар ще се появат за по един епизод сред героите на тази криминална история. Продуценти са Гейл Бърман и Шон Леви. Очаква се снимките да започнат в предстоящите месеци.

Deadline обръщат внимание, че Хилдебранд е авторка на 28 подобни „романи, които се четат на плажа“ и ако The Perfect Couple се окаже успешен, нищо чудно Netflix (или някоя от другите продуциращи оригинално съдържание платформи) да се засилят да правят и други нейни сюжети. В случая залогът е „на сигурно“ – с Кидман и Биер няма как да не се получи истински перфектен резултат! Очакваме ъпдейти по темата „летни романи“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *