Джон Карпентър едва ли е име, което има нужда от представяне. Дори и да не сте гледали (много) негови филми, то със сигурност сте чували заглавия като Нещото, Бягство от Ню Йорк, Мъглата и разбира се, Хелоуин насред богата му филмография. За съжаление на много фенове, последният режисьорски проект на американеца е не особено добре приетият The Ward с все още не толкова мразената в Холивуд Амбър Хърд. Въпросният филм излезе през 2010 година, което означава, че Карпентър не е снимал филм или сериал от тринадесет години. Това е на път да се промени.

По време на хорър фестивал в Тексас по-рано тази година режисьорът изненада публиката със следното изказване:

Наскоро завърших режисурата по хорър сериал от разстояние. Той ще се казва Suburban Screams и бе заснет в Прага, докато аз си лежах на дивана и напътствах хората какво да правят. Беше страхотно.

До този момент никой не беше чувал за съществуването на подобен сериал, а вече знаем, че Джон Карпентър дори си е свършил работата по него. На този етап липсва каквато и да е друга информация освен заглавието, но се спекулира, че Suburban Screams ще бъде антология, разказваща различни истории във всеки епизод.

И макар Карпентър да не е снимал нищо от много време, той със сигурност не е седял и просто се е наслаждавал на безгрижния си живот. Освен режисьор, той е високо ценен и като композитор с отчетлив и специфичен синт звук, често невъзможен за объркване. През 2018 година той се завърна и към това си поприще, заедно със своя син, за да композира музиката за новата трилогия Хелоуин на Дейвид Гордън Грийн. Надеждите са да остави отпечатък и върху новия си сериал.

Както вече споменахме, на този етап липсва каквато и да е друга информация и всичко останало са само спекулации и желания на феновете. Щом Джон Карпентър е завършил работата си, то можем да се надяваме скоро да се появи и по-обстойно инфо относно Suburban Screams. Ще се постараем да ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. 1/5 да е запазил от духа и идеите си – това ще е голямо събитие на фона на траша с който ни заливат отвсякъде