Многократно сме споделяли, че обожаваме Джейсън Бейтмън и Уил Арнет (и да, Arrested Development ни е мегалюбим сериал, duh!), но май досега не сме имали повод да отбележим, че слушаме (почти) религиозно подкаста им SmartLess, който те, заедно с техния колега и много добър приятел Шон Хейз, направиха по време на пандемията и който бързо (напълно обяснимо и заслужено) се превърна в абсолютен хит. Формулата е проста – всяка седмица един от тях кани известен гост (от всякакви сфери), чиято самоличност остава скрита за другите двама, до началото на самия разговор.

Това, което прави SmartLess специален, са отношенията между Бейтмън, Арнет и Хейз и тотално непринудените, понякога откровено smartless разговори с гостите – няма такива кретени, в най-добрия смисъл на думата. Новите епизоди на подкаста (заедно с тези на Conan O’Brien Needs a Friend ) са едно от малкото неща, които вече три години правят работния понеделник поносим и общо взето няма случай да не се хилим като абсолютни тикви, докато сме в тяхната компания. Затова и бяхме изключително развълнувани, когато разбрахме, че тримата ще закарат SmartLess на път с няколко епизода пред жива публика (любими моменти, когато споменатият по горе Конан прави така) и не само това, но ще заснемат „турнето“ и цялата дандания около организацията в документална поредица, озаглавена SmartLess: On the Road.        

Именно на тази поредица обръщаме внимание сега, като представяме първия трейлър. Вижте го.

Няма какво да кажем, ако сте фенове на Джейсън Бейтмън, Уил Арнет или Шон Хейз и досега не сте слушали SmartLess, горещо ви го препоръчваме. Може би SmartLess: On the Road ще ви запали – понякога е по-добре да видиш, преди да чуеш (точно такъв тип безсмислици може да очаквате от тези хубосници). А ако вече сте фенове на подкаста, значи знаете за  On the Road и няма какво да ви го хвалим – само можем да ви си извиним, че толкова късно се наканихме да го представим на сайта.

Както се вижда и в самия трейлър, сред гостите на SmartLess: On the Road са Мат Деймън, Конан О‘Брайън, Дейвид Летерман, Уил Феръл, Квин Харт, Джими Кимъл и др.

Премиерата беше вчера, 23 май, по Max.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. То хубаво, ама няма Max още в България, а по HBO Max не го намирам. В торентите също няма нищо. Някой да даде акъл къде може да го изгледам, защото подкастът ми е от любимите.