Днес е първи работен ден след дълга почивка, така че е дори още по-крив от „редовен понеделник“, така че решихме да си причиним и допълнително болка с първия трейлър на Meg 2: The Trench. Дето се вика, като ще е гарга, рошава да е. Не е за вярване, но лишената от каквито и да е развлекателни качества, изключителна брадва Мега звяр спечели над половин милиард приходи в световния боксофис (this is why we can’t have nice things) и реализирането на екранизацията по втората книга от Meg поредицата на Стив Олтън беше само въпрос на време.

Бяхме си подготвили да представим синопсис и няколко допълнителни подробности за филма, но решихме да не си губим времето, заглавието Meg 2: The Trench и трейлърът са напълно достатъчни за всеки. Отбелязваме само, че като режисьор на филма е останал Бен Уитли (който някога беше уважаван от нас), а в главната роля се завръща Джейсън Стейтъм.

Ако не бяхме гледали Мега звяр, за момент можехме да си помислим, че има някакъв минимален шанс Meg 2: The Trench да бъде mindless fun, но нямаме никакво намерение да се подлъгваме. Да, ще има отделни кретении и забавни моменти, но цялостният пакет изглежда точно толкова болезнено лош, колкото първият филм. Мислим си, че Джейсън Стейтъм отдавна не е способен на самоирония (ако въобще някога е могъл – има един Огън в кръвта да го крепи), каквато се изисква тук. А за Бен Уитли пък въобще не ни се отваря дума – скоро не сме виждали „sell out” от подобен калибър. Дано заплатата тук е покрила финансовата му нужда, защото трябва да е била съществена, за да си плюе по такъв начин на творческия интегритет. 

Вижте и три постера.

Режисьор на Meg 2: The Trench е Бен Уитли (Down Terrace, Kill List, Sightseers, A Field in England, High-Rise, Free Fire), а сценарият е на Дийн Джорджарис и Джон и Ерик Хоубър, по романа на Стив Олтън. В ролите са Джейсън Стейтъм, Сиена Гилори, Клиф Къртис, У Джин, Шия София Кай, Пейдж Кениди, Серхио Перис-Менчета, Скайлър Самюел и др.

Премиерата е на 4 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Трейлъра на филма е мега як.. Първия филм също беше мега як… за забавление и отмора в някой неделен следобед. Върши идеална работа, както и този втория ще върши същата работа. Чието предназначение и на двата филма е точно такова. майндлес фън. Дано направят и трети и четвърти. Приготвям пуканките.

    1. По-скоро има шанс хората съвсем да затъпеят като гледат тази глупост,отколкото да се забавляват

  2. Дето казва колегата heinrich, това е майндлес фън! И е за предпочитане в пъти пред поредната woke тъпотия на някое от студиата, особено на Дисни/Марвел!

  3. Ами филмите са направени по книги, мисля че са 4, като две от тях са преведени и на български . Тъй че ако имат добър бокс офис, имат достатъчно материал за продължения.