След много чакане и много предварителен маркетинг, който включваше постери, първи кадри и тийзъри, за пръв път получаваме  пълен трейлър на един от най-любопитните филми, които ще излязат това лято – Барби (Barbie). Споменавали сме, че бяхме много въодушевени от начина, по който рекламите на филма до момента  успяваха да не разкрият подробности за сюжета му. Радваме се обаче да кажем, че сега, когато за пръв път разбираме малко повече за историята, интересът ни по никакъв начин не намалява.

Припомняме първо, че Барби е колаборация между компанията Mattel, Марго Роби като звезда, но и основна движеща сила зад проекта, и Грета Гъруиг в режисьорския стол и автор на сценария, заедно с партньора си в живота Ноа Баумбах.

Сюжетът на филма ще се завърти около това, че Барби, която живее в перфектния цветен и пластмасов свят Barbieland, в който всеки ден е „най-добрият“, изведнъж започва да изпитва странни, вероятно свързани случки, които правят дните ѝ по-малко от перфектни. В крайна сметка тя решава, че трябва да разбере за истинския свят, където я очакват множество неприятни изненади като сексуален тормоз, полиция и момичета, които отдавна не си играят с Барби. Заедно с нея в лудото ѝ приключение е Кен (Райън Гослинг) – идеално красив, но не особено полезен спътник, който иска да прави операции просто, защото е мъж.

Вижте трейлъра сега:

Страшно се радваме, че и този трейлър успява да запази магията на предишните и продължаваме да се вълнуваме за Барби. Първо, визията е страхотна – монтажът от пътуването на Барби и Кен към „истинския свят“ е просто перфектен и точно това, което се надявахме от този филм. Мета комедията в истинския свят също ни допада, а и ни е доста интересно да видим накъде ще завие сюжетът и с какви други премеждия по пътя си ще се сблъскат Барби и Кен, какво ще научат и дали и как ще се променят в следствие на преживяванията си. Но най-вече просто искаме да се потопим в Barbieland и да се обгърнем с целия този цвят и позитивност.

Барби (Barbie) е режисиран от Грета Гъруиг (Lady Bird, Малки жени), а сценарият е написан от нея и Ноа Баумбах. В главните роли са Марго Роби, Райън Гослинг, Кингсли Бен-Адир, Симу Лиу, Уил Феръл, Кейт Макинън, Фарел Уилямс, Америка Ферера, Иса Рей, Емералд Фенел, Майкъл Сера, Алекзандра Шип, Шути Гатуа, Никола Кофлан и др.

Премиерата ще бъде на 21 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Американска, розова, образуваща рак и куп други заболявания повърня…

    1. Говорит по русски, тавариш