Поредният филм, който ще търси разпространение на вече започналия фестивал Кан, е новия проект на Рон Хауърд. Сам по себе си режисьорът е легендарен, а актьорския екип, който е събрал, е толкова впечатляващ, че можем да си представим, че това вероятно ще бъде една от големите сделки, които ще бъдат завършени на френското крайбрежие.

Филмът ще се казва Origin of the Species, което е заемка от всеизвестната книга на Чарлз Дарвин, която той пише след изследванията си на островите Галапагос. Историята тук също се развива на Галапагос и проследява група ексцентрици, които са решили да избягат от живота си в цивилизацията и да се установят на острова, докато търсят отговора на всемирния въпрос какъв е смисълът на живота. Интересното е, че сюжетът на филма е базиран на два различаващи се разказа за подобно истинско събитие, което веднага ни подсказва, че Origin of the Species освен самите си персонажи, ще изследва и това как се формират спомените и защо различни хора имат тотално различни впечатления от една и съща ситуация.

Актьорският състав определено е нещото, което веднага грабва в проекта. За главните роли вече са наети някои от най-големите ни любимци – Алисия Викандер, Джуд Лоу, Ана де Армас и Даниел Брюл, а Дейзи Едгар-Джоунс също преговаря да стане част от вече страхотния каст. Най-вълнуващото от цялата работа е, че това са не просто популярни актьори, те са сред най-добрите в момента, хора, които бихме гледали всеки по отделно в каквито и да е роли, а да не говорим заедно. Джуд Лоу за наше щастие имаме възможността да го гледаме по-често, той сякаш не спира да работи, а Ана де Армас в момента е в страшен подем. Викандер и Брюл обаче съвсем не ги виждаме достатъчно и сме сигурни, че ще бъдат чудесни допълнения, защото такова нещо като слаби роли те просто нямат.

Origin of the Species ще бъде режисиран от Рон Хауърд. Сценарият, описван като мрачна комедия, което също ни обнадеждава, е дело на Ноа Пинк, автор на скоро излезлия Tetris.

Очаква се снимките да започнат към края на годината в Австралия. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *