От известно време знаем, че абсолютната ни любимка Кейт Уинслет обича да работи с HBO и подготвя два различни минисериала с тях, но не знаехме кой ще излезе първи. На провелото се преди няколко дни специално събитие, откриващо новия брандинг на комбинираната платформа между Warner Bros и Discovery – Max, получихме трейлър за един от тях и не можем да сме по-щастливи, въпреки че ще трябва да чакаме доста, докато самия сериал излезе.

Става дума за The Regime (който в началото бе озаглавен The Palace), разказващ за една година в управлението на модерна европейска диктатура. До момента нямахме представа каква точно ще е ролята на Кейт Уинслет, но нейните безупречни актьорски умения, както и впечатляващият екип зад камера бяха достатъчни да ни убедят, че това е проект, на който трябва да обръщаме внимание.

С радост споделяме, че първият трейлър на The Regime не просто оправдава очакванията ни, а ги завишава още повече, а да не говорим, че разбираме и за страхотният актьорски екип, който ще подкрепи Уинслет в това начинание.

Но първо – трейлъра:

Естествено, че никога не сме имали съмнение, че Кейт Уинслет ще се справи перфектно в каквато и да е роля, но признаваме, че е особено вълнуващо, че ще я гледаме като лидер на диктатура – някой, който едновременно разполага с много влияние, което трябва да умее да използва, въпреки че знае, че много хора не го харесват. Заинтригувани сме най-вече от идеята, че героинята на Уинслет, която на пръв поглед би била „злодеят“ в историята ще бъде разгледана в пълната комплексност, която обикновено се отдава на протагониста – техните съмнения и трудности, това как се борят с убежденията и враговете си. Интересно ни е освен това дали тя ще бъде някой, който си вярва на собствената проаганда, или просто ще ламти за власт и повтаря заучени фрази пред публиката си, била тя народът или дипломати от други държави.

The Regime е написан от Уил Трейси (The Menu, Succession), а режисьори са Стивън Фриърс (High Fidelity, Dangerous Liaisons) и Джесика Хобс (The Crown). Актьорският екип включва Кейт Уинслет, Матиас Шонартс, Гийом Гайен, Андреа Райзбъро, Хю Грант, Стенли Таунсенд, Хенри Гудман и др.

Премиерата е насрочена чак за 2024 в платформата Max, но за качеството, което очакваме от този проект, можем да бъдем търпеливи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *