Често сме споделяли недоумението си от нежеланието на някои творци и студиа да пускат възможно най-рано официални снимки от филми, към които има голям интерес от феновете, а чакат в нета неизбежно да изтекат папарашки кадри от снимачната площадка (все пак живеем в свят, в който продукции, снимащи се на открито, просто няма как да останат скрити от безбройните ни записващи устройства), които да развалят първото ни впечатление за грима, костюма или просто вида на някой любим герои.

Има обаче режисьори, които не робуват на тази безумна практика и често използват социалните си мрежи, за да ни представят официални снимки и видеа от филмите си. Един от тези режисьори е Тод Филипс, който ни предложи първия поглед към Хоакин Финикс като Жокера и Лейди Гага като Харли Куин в предстоящия Joker: Folie à Deux – съществуващото извън споделената вселена на DC, доста очаквано продължение на суперуспешния Жокера. И именно защото знаем, че Филипс се грижи за нас, колкото и изкушаващо да изглеждаха, пропуснахме всяка една от изтеклите преди няколко дни неофициални снимки на Гага като Харли Куин – просто знаехме, че Филипс съвсем скоро ще ни зарадва официално.

Е, вчера, по случай края на снимките на предстоящия Joker: Folie à Deux, Филипс направи точно това. Той благодари на двете си звезди и на целия екип на филма („най-добрия, който индустрията може да предложи“) и отбеляза, че сега ще пропълзи в някоя пещера (монтажна), за да сглоби всичко. Разбира се, заедно с това разкри и две нови снимки на Харли Куин и Жокера.      

Няма какво повече да коментираме по такъв род снимки – в очакване сме на нещо по-сериозно и някой ранен тийзър. Добрата новина е, че вече имаме и своеобразно потвърждение, че в Joker: Folie à Deux ще има поне едно музикално изпълнение, което се връзва с първоначалните обещания, че филмът ще бъде мюзикъл. Точно на това разчитаме – да видим нещо различно, а не продължение тип „още от същото“.

Действието на Joker: Folie á Deux ще се развива в заведението за психично болни и опасни престъпници Аркам. Там Харли Куин ще бъде психоаналитик на Артър Флек и между двамата ще пламне… индуцираното налудно разстройство (folie à deux). Освен Хоакин Финикс и Лейди Гага, в ролите влизат Зази Бийтс, Брендън Глийс, Катрин Кийнър, Джейкъб Лофланд, Хари Лоути и др.

Премиерата е насрочена за 4 октомври 2024.  

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. ХА-ХА.
    Първият поглед към Харли на Гагата беше поне седмица преди въпросната публикация на Тод Филипс.
    Нема нищо. Важно е, че не се бави много, преди да пусне официалния кадър.