Тази година има един-единствен комиксов филм, който ни вълнува, и това е Спайдър-мен: През Спайди-вселената (Spider-Man: Across the Spider-Verse) – продължението на повече от страхотния Спайдър-мен: В Спайди-вселената, който (няма да се уморим да повтаряме) някои от нас намират за най-доброто Спайди приключение на големия екран. Очакванията ни за филма са много големи, но след чудесния първи трейлър и дебютиралата вчера не по-лоша нова реклама, нямаме съмнения, че отново ще получим нещо специално.

В Спайдър-мен: През Спайди-вселената след като се събира отново с Гуен Стейси, Бруклинският дружелюбен Спайдър-мен е катапултиран в Мултивселената, където се натъква на екип от Спйдър-хора, натоварени със задачата да защитават самото ѝ съществуване. Но когато героите влизат в противоречие как точно да се справят с нова заплаха, Майлс се оказва изправен срещу другите Спайдъри и трябва да предефинира какво означава да бъдеш герой, за да може да спаси хората, които обича най-много.

Вижте новия трейлър.

И тук, както и предишния път, няма да задълбаваме в подробностите, защото когато отидем в киното искаме да изживеем филма и да се насладим на всяка препратка и изненада с максимално необременено съзнание. Едно нещо обаче ни се наложи като заключение и това е, че озвучаваният от Оскар Айзък Мигел О‘Хара, по-известен като Спайдър-мен 2099, изглежда ще бъде по-голям злодей от Петното на Джейсън Шуорцман.

Останалите роли в Спайдър-мен: През Спайди-вселената се озвучават от Шамийк Мур (Майлс Моралес), Джейк Джонсън (Питър Паркър), Хейли Стайнфелд (Спайдър-Гуен), Брайън Тайри Хенри (Джеферсън Дейвис) и Луна Лорен Велес (Рио Моралес),  Даниел Калуя (Хобрат „Хоби“ Браун/ Спайдър-Пънк) и Иса Рей (Жената-паяк Джесика Дрю).

Режисьори на Спайдър-мен: През Спайди-вселената (Spider-Man: Across the Spider-Verse) са Хоакин Дос Сантош (Avatar: The Last Airbender), Кемп Пауърс (За душата) и Джъстин К. Томпсън (Спайдър-мен: В Спайди-вселената). Продуценти са Фил Лорд и Крис Милър (Lego: Филмът), които са и сценаристи заедно с Дейвид Калахан (Шан-Чи и легендата за десетте пръстена).

Премиерата е на 2 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *