Много пъти сме говорили за това как понякога не ни трябва да знаем много за един филм, за да сме развълнувани за него – добър екип пред и зад камерата и интригуваща концепция са повече от достатъчни, за да разпалят интереса ни. За съжаление обаче, в последните години студията искат да се презастраховат (с огромно количество реклами, че хората наистина ще отидат да гледат филма, а всезнаещото присъствие на социалните мрежи в живота ни обикновено гарантира, че малко тайни наистина ще останат запазени докато влезем в киносалона.

Сега стискаме палци на Барби (Barbie) да продължат в чудесния дух, който до момента успяват да поддържат – маркетинг има много (както ще видите и по-надолу), но ние реално продължаваме да не знаем нищо за същността на този филм – каква ще е самата история? Въпреки това всичко, което виждаме за Барби, ни кара да се усмихваме постоянно и все повече се вълнуваме, че нещо наистина качествено и изненадващо може да се крие под всичката розова пластмаса.  

Във втория тийзър, който можете да видите по-долу, най-сетне се запознаваме с голяма част от поддържащите персонажи – повечето Барбита и Кенове, но с различни професии и визии. Плакатите пък, които също можете да разгледате, са перфектно снимани и обработени, така че да изглеждат точно като кукли в кутиите си.

Къде са тръгнали Барби и Кен към тази табела за „истинския свят“ само можем да гадаем. Най-много ни радва това, че визията е просто перфектна – изпипана до най-малкия детайл, за да доведе целия свят на Барби до екрана. Различните Кенове и техните конфликти и хуморът в тях са забавни, но сме далеч по-заинтересувани от масовите сцени с множество статисти и герои на едно място, които ще изпълнят този свят.

Реално остава още доста време до премиерата. Стискаме всичките палци маркетингът на филма да продължи по този истински впечатляващ начин, да не разкрива много, а в същото време да поражда само радост в сърцата ни с всеки нов пост.

Барби (Barbie) е режисиран от Грета Гъруиг, а сценарият е написан от нея и Ноа Баумбах. В главните роли са Марго Роби, Райън Гослинг, Кингсли Бен-Адир, Симу Лиу, Уил Феръл, Кейт Макинън, Фарел Уилямс, Америка Ферера, Иса Рей, Емералд Фенел, Майкъл Сера, Алекзандра Шип, Шути Гатуа, Никола Кофлан и др.

Премиерата ще бъде на 21 юли 2023г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. От всичко показано/видяно досега, целевата група на това нещо- 12-13 годишни момиченца (и някои „момченца“ 😀 )…

  2. Колко много дайвърсъти барбита… Дебело, заплодено, хомо, латино, азиатец, църно, Барби за геронтофили … Май и драгкуин Барби има. Само Клаус Барби липсва…

    Марго Роби явно се явява еквивалента на Деспасито… Холивудското Барби изплакни око. Играта колкото да не е без хич

  3. Похвално че сте отделили отлкова много пространство за тази пластмаса