Томи Уисо е име, което едва ли говори много на хората. И със сигурност щеше да е име, което да продължава да говори толкова малко, ако не беше Джеймс Франко и неговият The Disaster Artist. Благодарение на този филм, който разказва за направата на The Room – една от най-лошите, но също толкова култови, продукции правени някога, Уисо бе облян от светлината на прожекторите и той си повярва, че е един от най-великите режисьори, живяли и разхождали се по тази земя.

Затова е време да се завърнем към темите с Акули (с главно А), защото явно светът е полудял по тях. Томи Уисо не прави изключение и ни предлага най-новото си творение – първото след споменатия The Room. Става дума за „епиката” Big Shark. Вижте и първата реклама с бонус:

Наистина впечатляващи ефекти и използването на огромен текст е удивително. Броите ни! Като бонус, в случай, че тези шейсет секунди не са ви били достатъчни, господин Уисо добавя и новия си бранд бельо. Защото любовта е опасна! Какъв визионер само!

Big Shark ще разказва историята на трима огнеборци – Джордж, Патрик и Тим (може би двамата от рекламата?), които трябва да спасят Ню Орлиънс от огромна акула (може би тази от заглавието?).

Big Shark е режисиран от Томи Уисо, който ще участва заедно с Марк Валериано и Исая Леборд (тримата огнеборци, много вероятно).

Филмът ще дебютира на 2 април, а след това ще има още няколко прожекции по различни кина в Щатите. Знаем, че и вие се вълнувате.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment