Има много ситуации в живота, на които е по-добре да изберем да се смеем, отколкото да плачем. Никол Холофсенър от години разглежда точно тези ситуации и е най-добре позната със страхотно написаните си филми, с герои, които срещат всекидневните трудности на живота и които карат публиката да се смее, вместо да плаче, докато им съчуствства.

В поредния си такъв филм You Hurt My Feelings, Холофсенър се занимава с привидно щастливия брак на писателка в средната възраст. Съпругът е страхотно окуражаващ и винаги я подкрепя, най-вече когато последната ѝ книга не става големия хит, на който се е надявала. Един ден обаче съпругата дочува истинското мнение на мъжа си за книгата ѝ, откъдето се започва пътуване из всичките малки благородни лъжи, които хората казват на тези, които обичат, за да запазят чувствата им.

Именно защото това е познатия жанр за Никол Холофсенър смятаме, че има на какво да се надяваме за филма – във фокусът на историята отново е писателка, както и в много добре приетия Can You Ever Forgive Me? и отново в главната роля е Джулия Луи-Драйфус, както в Enough Said. Като цяло се кефим на киноартисти, които са наясно със собствените си интереси и това какъв тип филми искат да правят – когато го правят добре, можем да гледаме много подобни техни проекти, които обаче подобряват познатата формула.

Вижте трейлъра сега:

Определено ни привлича идеята за изследване на всички начини, по които се опитваме да предпазим чувствата на хората около нас – дали романтични партньори, колеги, братя и сестри или приятели. Героите ни изглеждат напълно истински и лесни за разбиране, а ситуацията, в която се намират – част от живота на всеки от нас. Освен това винаги сме харесвали Джулия Луи-Драйфус и стискаме палци всичките откъси от ревюта, които се появяват на екрана, да са прави и това да е наистина поредната й впечатляваща роля.

You Hurt My Feelings e написан и режисиран от Никол Холофсенър. В главните роли са Джулия Луи-Драйфус, Тобаяс Мензийс, Микейла Уоткинс, Амбър Тамблин, Дейвид Крос, Ариан Моайед и Джини Берлин.

Премиерата е насрочена за 26 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *