Нов страхотно любопитен независим проект се заформя на хоризонта и естествено, веднага наостряме уши, защото (както не малко пъти сме споделяли) едно от любимите ни неща са младите кинотворци, които работят по независими филми и особено с други млади обещаващи таланти.

Днешният случай е за филм, който се нарича On Swift Horses и е адаптация на едноименния роман на Шанън Пуфал. Историята проследява млада женена двойка, които се опитват да устроят живота си след като съпругът се прибира от Корейската война. По-малкият брат на съпруга се появява и внася елементи на любовен триъгълник, а когато и проблеми със залагания също се появяват на хоризонта, цялата картина става много сложна.

Филмът ще бъде режисиран от Даниел Минахан. Неговото CV до момента е изпълнено с епизоди на престижни телевизионни продукции като Game of Thrones, Six Feet Under, Homeland, House of Cards и други, но вероятно най-известните му творби са филма Deadwood и чудесния минисериал Halston.

Работата му по всички тези проекти показва, че Минахан е свикнал да работи с първокласни актьори, заради което не се учудваме, че е събрал много талантлив и много млад актьрски екип, пълен с хора, които са точно на ръба на голямата слава и от които очакваме все повече и повече. Уил Полтър и Дейзи Едгар-Джоунс са вероятно най-разпознаваемите имена – Полтър го гледаме още от дете, а Едгар-Джоунс напоследък е в някои от най-разискваните сериали и филми като Normal People, Under the Banner of Heaven, Fresh и т.н. Освен тях във филма ще видим още Джейкъб Елорди, когото всички фенове на Еуфория познават добре, Диего Калва, който спечели сърцата ни във Вавилон на Деймиън Шазел, както и Саша Кайе, чийто високопрофилен дебют предстои в The Flash на Андрес Мушети.

С този млад и талантлив екип и история, която просто си плаче за инди драматизация, можем само да стискаме палци на On Swift Horses да достигне висотите на потенциала си и да му се насладим откровено.

Филмът за момента няма обявена дата за старт на продукцията, но със сигурност ще следим за още новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *