След неразумно много чакане, най-сетне Apple TV+ обявиха премиерната дата на третия сезон на една от големите ни обсесии в последните години – Ted Lasso. Въпреки че ни се струва, че ние фeновете сякаш постоянно говорим за сериала и го препоръчваме на всеки срещнат, все пак знаем, че той е от по-неизвестните за широката публика заглавия на Apple, така че (ако не ви е познат) нека ви запознаем с любимия ни мустакат добродушко.

Титулярният Тед Ласо (Джейсън Судейкис) е американски треньор по футбол, който отива в Англия, за да тренира професионален отбор по европейски футбил без да знае нищо за държавата, местните хора и обичаи или пък дори за спорта. Със силата на оптимизма и добродушието си обаче той успя да спечели всички около себе си и да ги убеди, че неговият начин на гледане на света е по-добрият.

В края на втори сезон (спойлъри:), неговата доброта беше предадена и в истински шокиращ обрат, най-големият му фен Нейт (Ник Мохамед) се обърна срещу него и отиде да работи за Рупърт (страхотния Антъни Хед) – главният злодей в историята. Вероятно самото предателство обаче нямаше да бъде толкова брутално, ако Нейт не беше скъсал иконичния постер с написана думата „Believe“, с който Тед е известен от първия епизод.

Но ето че всичките главни герои, за да ни промотират най-сетне обявената премиерна дата на трети сезон, са решили да поправят тази злина. Вижте трейлъра сега:

Начинът, по който така семпло са успели да ни покажат различните характери на главните герои, в едно толкова кратко видео, е не просто впечатляващ, но и успява да ни напомни веднага защо обичаме Ted Lasso. Да, добротата и оптимизма са главни причини, но те нямаше да могат да износят цялата история, ако не беше истинската ни привързаност към тези сложни и добре развити герои, всеки от които сме заобичали по различни причини.

Положението в трети сезон обаче няма да е само „цветя и рози“, както знаем от първата снимка, която беше пусната преди известно време – конфликтът между Нейт и Тед отново ще бъде на преден план.

Ted Lasso е създаден от Бил Лорънс, Джо Кели, Джейсън Судейкис и Брендан Хънт, а един от сценаристите е Брет Голдстийн. В главните роли, освен Судейкис, Хънт и Голдстийн, са Хана Уадингам, Джеръми Суифт, Джуно Темпъл, Фил Дънстър и Ник Мохамед.

Първият от 12-те епизода на трети сезон ще бъде пуснат в платформата Apple TV+ на 15 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Страхотен сериал, някакси бях изпуснал съществуването му, тези дни изгледах двата сезона за седмица. Чудесен каст, Джейсън Съдекис никога не ми е бил любимец, тук е страхотен. В сериала има за всеки по нещо, не е нужно да си гонил топката, нито да си подкрепял отбора си от трибуните /въпреки, че за нас Football is life/.

  2. Чудесен тийзър! Нямам търпение за новия сезон. СМЪРТ ЗА НЕЙТ!!! 😀