Имахме различна идея за началото на тази новина, но, в крайна сметка, решихме да кажем само това: За нас Арнолд Шварценегер е велик – Институция! Той е неизменна част от нашето детство (и порастване) и винаги ще има специално място в сърцата ни, без значение в колкото лоши проекти участва и какви (и колко) тъпотии прави и ръси в реалния живот. Точно затова ще го последваме и в следващото му екранно начинание, дори и крайният резултат да е болезнен.

За какво става въпрос? За комедийния екшън сериал Fubar, в който баща и дъщеря откриват, че всеки един от тях от години тайно е работил като агент на ЦРУ и реално въобще не се познават, тъй като в центъра на отношенията им стои лъжа. И разбира се,  сега им се налага да работят заедно. Според официалното описание: с много екшън и хумор Fubar ще „разглежда универсални семейни отношения на фона на световния шпионаж“.

Ако веднага сте си помислили Истински лъжи (а едва ли има човек на планетата, който е гледал филмът на Джеймс Камерън и не го е направил), не сте в грешка. Изглежда, че много хора са питали Шварценегер кога отново ще направи някоя голяма екшън комедия в стила Истински лъжи и ето, че той най-накрая е откликнал. Бат Арни споделя:

Където и да отида хората ме питат кога ще направя друга голяма екшън комедия като Истински лъжи. Ето я. Fubar ще ви срита задниците и ще ви накара да се смеете – и не само за два часа. Получавате цял сезон. Беше удоволствие да работя с Ник [Сантора], Skydance и Netflix, за да дадем на феновете ми точно каквото чакаха.         

Вижте първия тийзър на Fubar:

Страхотна метафора. Точно като удар в слабините е да видим подобно нещо в тийзър за сериал с Арнолд Шварценегер, който искаме да гледаме най-вече по сантиментални причини. И другото е, аман с това „I’m back”. Знаем, че запазената ти марка, но, „бейби“, имаш нужда да смениш малко плочата. Друго няма да коментираме. Ще изчакаме пълен трейлър, за да придобием малко по-добра представа дали въобще имаме шансове за нещо готино, или всичко ще е “cringe”.

Създател, изпълнителен продуцент и шоурънър на Fubar е Ник Сантора, който описва сериала като „най-сюрреалистичния проект“ в кариерата му, като ще комбинира „изключително забавна, ЦРУ-комедия със спиращ сърцето екшън“. Досега Сантора е работил по екшън и трилър поредици като Reacher, Most Dangerous Game и Scorpion. В ролите освен Арнолд Шварценегер влизат Моника Барбаро, Джей Барушел, Форчън Феймстър, Милан Картър, Травис ван Уинкъл, Габриел Луна и др.

Премиерата е на 25 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не, не си помислихме за Истински лъжи (Джейми лий Къртис не беше шпионин, все пак), а си помислихме за Мистър и мисис Смит.
    Тук естествено ни пробутват уникалната новост която преобръща схемата- имаме дъщеря и баща. А можеше да е син и майка. Или стринка и онуйко. Или А можеше да замесим и полово ниутрални еднорози…

    Арни никога не е бил нещо което заслужава да се обсъжда извън двата часа в които го зяпаш как се бори с дърварския си акцент. И никога няма да бъде, апропо… а това, че това за Вас е Институция, при все, че отдавна не сте деца, е леко смущаващо… да не кажа дебилно. Оу, казах го.

    И да, „I’m back” е толкова инфантилно, изтъркано, повръщано, че от цитат, се е превърнало в антикино цитат.