От днес, 22 февруари, вече ще може да си купите билети за филмите във фестивалната програма – онлайн и на касите на кината.

Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции на касите в кино „Люмиер“, Дом на киното, Филмотечно кино „Одеон“, Френски институт – зала „Славейков“ и СУ „Св. Климент Охридски“ – театър лаборатория „Алма Алтер“.

Предварително закупуване на билети за прожекции в тези кина може да направите в работното време на касата на Дома на киното и от 8 март – на касата на СФФ в билетен център на НДК.

Онлайн продажби от днес на siff.bg/bilet – за кината НДК – зала 1, кино „Люмиер“, Дом на киното, Филмотечно кино „Одеон“, Френски институт – Зала „Славейков“ и СУ „Св. Климент Охридски“ – театър лаборатория „Алма Алтер“.

Билети за фестивалните прожекции в Euro Cinema, Културен център „G8“, кино „Влайкова“, Cine Grand, ОКИ – дом на културата „Искър“ и Дом на културата „Красно село“ ще могат да се купуват от касите на съответните кина от 24 февруари, петък.

Основната цена на билета за кино е 12 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 14 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. Със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино при извънредни преференциални условия за съответните категории зрители. Обърнете внимание и на прожекциите и събитията с вход свободен!

Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите

в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.

София Филм Фест се осъществява с финансовата подкрепа на Столична община и Министерство на културата. Основни съорганизатори и партньори са ИА „Национален филмов център“ и Програма „Творческа Европа МЕДИА“ на Европейския съюз.

ОЧАКВАМЕ Ви на #КИНО!                 

#27SofiaIFF

София Филм Фест си запазва правото за промяна в програмата, цените на билетите и пропускателния режим при необходимост и според непредвидени обстоятелства.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *