Титанът на евтиното кино, звездата на абсурдните сюжети Марк Полоня се завръща по-късно тази година със своя нов шедьовър, който дори не сте се и сещали, че искате да гледате, но няма да имате търпение да пуснете на огромния си телевизор (който сигурно струва повече от бюджета на въпросния филм). „WTF трейлър на седмицата“ се завръща с нещо сходно на всичко, което сме пускали досега, но и в същото време толкова абсурдно и малоумно (като всичко, което сме пускали досега).

Става дума за новия безбюджетен бъдещ култов филм на маестро Полоня, разказващ за изтормозен призрак на акула, който просто не може да намери покой. Изглежда адът, отреден за подобни създания, е пълен и привидението се вселява в миловидна на пръв поглед плюшена играчка. Кръв, вътрешности и компютърно генериран дъжд следват съвсем закономерно и в съвсем равномерно количество.

Вижте рекламата, която няма как да не предизвика поне едно възклицание от всеки зрител:

Ако музиката не ви е спечелила, то тези сток кадри на море и близки срещи с очарователната плюшена акула няма как да не накарат сърцата ви да подскочат поне малко. Историята се върти около малко момче и неговият баща, който, за нещастие, му подарява популярна играчка с уловка. Мъжът е скрил зъб от акула, която е уловил наскоро, мислейки, че това ще донесе късмет на младия му наследник. Уви, нещата никога не са толкова прости и наивни колкото ни се иска да мислим.

Плюшените зъби могат да бъдат смъртоносни.

Вижте и един плакат:

Doll Shark, чието име пазихме да споменем в самия край на новината за допълнителен съспенс (в случай, че не сте дочели заглавието докрай, разбира се), е режисиран от корифея Марк Полоня (Sharkula, Amityville in Space). Филмът ще включва един тон познати актьори, но те няма нужда да бъдат споменавани, защото и без това ще бъдат изядени от плюшената играчка.

Doll Shark ще се появи на физически носители на 11 април. Не забравяйте да поръчате своето копие още днес.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment