Напоследък много се говори за „завръщането“ на Никълъс Кейдж, сякаш той някога е спирал да бъде част от Холивуд, което абсолютно не е случаят. По никакъв начин не отричаме, че той имаше дълъг период на участия само във филми, които нямахме никакъв интерес да гледаме и наистина в последно време направи няколко, които отново връщат доброто му име, начело на които беше прекрасният Pig. Но всъщност Кейдж чисто и просто е легенда и си струва да му се обръща внимание и само стискаме палци силната му серия да продължи.

Сега получаваме първи задкулисни кадри от нов негов проект под режисурата на норвежеца Кристофър Боргли. Съвместният им проект се нарича Dream Scenario и за момента единственото, което се знае за сюжета е, че Кейдж играе учител, който придобива световна слава, след като се появява в сънищата на всеки един човек на земята. От снимките, които самият Боргли публикува, се вижда, че Никълъс Кейдж е направил впечатляваща трансформация, оставил е настрана разпознаваемият си имидж и е практически неузнаваем като застаряващ учител. Вижте ги сега:

Dream Scenario е обявен като нестандартна комедия, продуцирана от любимците ни от А24, а един от продуцентите е Ари Астър. Имаме много голямо довери на А24, защото те рядко ни разочароват, а си представяме, че колаборация между тях и Никълъс Кейдж може само да зарадва феновете, особено ако Кейдж отново ни представи някое впечатляващо изпълнение – както го е правил многократно в миналото и за наше щастие, в последно време също.

Кейдж освен това ще бъде подкрепен от завиден поддържащ актьорски екип, включващ Джулиан Никълсън, която сме гледали много, последно в страхотна роля в Мер от Ийсттаун, както и Майкъл Сера, Тим Медоус, Дилан Бейкър и други. Сера също някога беше част от всички най-култови среднобюджетни комедии, които излизаха, а Медоус е винаги стабилно присъствие, където и да се появи. Смятаме, че има повод и за високи очаквания от Кристофър Боргли, чийто предишен пълнометражен филм беше доста добре приетият Sick of Myself (Syk Pike).

В крайна сметка просто сме любопитни дали това ще се окаже от непоносимите простотии или скритите бижута, които Ник Кейдж прави, като 100% стискаме палци за втория вариант, докато очакваме и другите му предстоящи роли, най-вече тази на граф Дракула в Renfield.

Dream Scenarioза момента няма обявена премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *