Сигурни сме, че най-нетърпеливите вече са изгледали Бял шум на Ноа Баумбах, който се появи в центъра на празничните дни по Netflix, точно преди да бъде махнато част от съдържанието на стрийминг гиганта (заради изтичащи права за показ). Междувременно в мрежата бе споделена новина или по-скоро слух, свързан със следващия филм, който Баумбах подготвя за платформата – според „The New York Post“ в проекта ще участват Брад Пит и Адам Сандлър.

Баумбах и Сандлър вече са работили заедно в края на миналото десетилетие по The Meyerowitz Stories, в който участваха също Бен Стилър, Дъстин Хофман, Ема Томпсън и др. Сандлър има сериозни отношения с Netflix, където през пролетта ще се появи неговия Murder Mystery 2, а и самият той наскоро е споделил в епизод на подкаста на Джош ХоровицHappy Sad Confused, че му предстоят ангажименти с режисьори, с които не е работил до момента. Брад Пит също е имал възможност да си сътрудничи с Netflix – резултатът е сатирата War Machine на режисьора Дейвид Мишод.

Очакваме с интерес и нетърпение възможно бъдещо сътрудничество между тримата – отдавна не сме виждали Сандлър в добра драматична роля и нямаме съмнение, че Баумбах ще предложи и на него, и на Брад Пит уникална възможност за разгръщане на способностите им пред камерата. Надяваме се този слух да се потвърди и очакваме подробности за проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *