За наша огромна изненада се оказа, че нямаме нито една новина, посветена на един от най-готините, неангажиращи сериали, които сме гледали последно време – Only Murders in the Building. Срам за всички „големи фенове“ в редиците ни.

Сега поправяме този пропуск, с една прелюбопитна новина от изминалите няколко дни, а именно, че неподражаемата Мерил Стрийп ще се присъедини към и без това иконичния актьорски състав на поредицата в предстоящия трети сезон. Снимките на новите епизоди вече текат, а включването на Стрийп беше анонсирано чрез кратко забавно видео и снимка, представени в социалните мрежи от Селена Гомес и Стив Мартин. Те също така потвърждават, че не сме видели всичко от героя на вечно младия и симпатичен Пол Ръд.

Сигурни сме, че безкрайно талантливата Мерил Стрийп по нищо няма да отстъпва на комедийния гений на двамата ветерани Стив Мартин и Мартин Шорт и ще се впише прекрасно в поредната мистерия, която те и Селена Гомес ще трябва да разплетат в предстоящия сезон.

Only Murders in the Building е създаден по идея на Стив Мартин и Джон Хофман и дебютира на малкия екран през 2021. В центъра на историята са трима непознати, свързани помежду си от любовта към криминалните подкастове. Те решават да направят собствен подкаст, който да придружава разследванията им на убийства, случили се в жилищната им сграда в Горен Уест Сайд, Ню Йорк.

Only Murders in the Building има множество отличия, сред които 3 награди „Еми“ и 7 номинации „Златен глобус“.

Очакваме с нетърпение трети сезон, а първите два можете да гледате в Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *