След като Мечо Пух и Прасчо се превърнаха в гладни за човешка кръв побеснели животни, защо и други популярни представители на детските приказки да не нагазят дълбоко в хорър територия?. Следващата жертва на тази вълна и нашето предложение за „WTF трейлър на седмицата” е The Mean One. Макар да не е наричан с истинското си име (поради легални причини, предполагаме), едва ли някой може да се усъмни кой герой е представил Стивън ЛаМорте в своя нов слашър.

The Mean One идва от Atlas Film Distribution и се предлага като неофициална коледна хорър пародия. Вижте и рекламата:

Първата половина е много типична за този род филми, но последните тридесет секунди хвърлят The Mean One в сферата на абсурда. Разбира се, този филм си личи, че няма „качествата” на продукциите на The Asylum, но е не по-малко WTF от което и да е тяхно предложение.

Историята е достатъчно позната. Злото създание живее в планините на малко американско градче и, както може да се досетите, мрази коледните празници и всичко свързано с тях. Преди двадесет години той избива семейството на младата Синди, която сега се завръща за да погребе миналото. Съществото обаче е на друго мнение и Синди ще трябва да превъзмогне болката и страданието, да загърби спомените си и да сложи край веднъж завинаги.

The Mean One е режисиран от Стивън ЛаМорте по сценарий на Флип и Фин Коблър. В ролите ще видим Дейвид Хауърд Тортън, Чейс Мълинс, Джон Бигъм, Ерик Бейкър и други.

Премиерата е предвидена за 9 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *