Всеки фен на телевизионното предаване Doctor Who знае две много важни подробности. Предстоящата 2023 година бележи точно шейсет години от премиерата му, което гарантира специални и вълнуващи епизоди, с които да се отпразнува поводът. Помним какви изненади ни бяха подготвили създателите преди десет години и сме сигурни, че няма да ни разочароват и този път. Още повече, че Ръсел Т. Дейвис застава на чело като шоурънър.

Втората много важна подробност е, че Дейвид Тенант се завръща в ролята на Доктора, поемайки щафетата от своята колежка Джоди Уитакър. Тенант обаче няма да е познатата инкарнация от предишните сезони, а чисто нова версия на персонажа, което го прави единствения актьор, който реално се превъплъщава в три различни версии (ако броим и така наречения мета-кризисен Доктор).

Специалните епизоди все още си нямат точна премиерна дата, но тези дни се появи тийзър, с който зрителите да могат да видят какво ги очаква:

Стискаме палци Ръсел Т. Дейвис да успее да измие срама на Крис Чибнал и да върне Доктор към славата, която притежаваше по негово време. Тази една минута е прекалено малко, за да даде кой знае каква представа, но виждаме достатъчно, за да се развълнуваме. Героинята на Катрин Тейт Дона Нобъл също се завръща и ако не сте запознати с нейната история, то ще трябва да гледате поне сериите, които са с нея.

Има и няколко персонажи от комиксите, които ще намерят своя път до малкия екран, а също така на финала получаваме кратък поглед върху следващия Доктор Шути Гатуа. Лично ние нямаме търпение да дойде края на следващата година. Как точно новият Доктор ще успее да запази живота на Дона Нобъл, която никога не трябва да си спомня кой е той с риск за живота си? Кой е злодеят на Нийл Патрик Харис и каква е неговата роля в цялата схема? Предстои да разберем, но и да се запасим с търпение.

Специалните епизоди по случай шейсетгодишнината на Doctor Who трябва да се появат към края на следващата година. В ролите ще видим Дейвид Тенант, Катрин Тейт, Нийл Патрик Харис, Ясмин Фини, Жаклин Кинг, Шути Гатуа и други.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *