Като големи фенове на жанровото кино, все се оглеждаме да видим дали от някакви неочаквани места няма да се появи ново независимо бижу, за което не сме и подозирали. Това се случва рядко, признаваме си. Далеч по-често попадаме на стандартни хоръри, за които стискаме палци поне да имат нещо достатъчно забавно в себе си, че да не ни изнервят час и половина. Фокусът на настоящата ни новина, по всяка вероятност ще влезе във втората категория.

Филмът се нарича Alone at Night и разказва за Вики (Ашли Бенсън), която наскоро е преживяла тежка раздяла. За да се откъсне от света, тя отива в отдалечената хижа на приятел, от където планира да върши работата си като модел на секси бельо в live видео сайт. Токът обаче постоянно спира, а в гората, естествено, се крие маскиран убиец, размахващ кози крак.

Вижте трейлъра сега:

Разбира се, че изглежда като най-посредствения и неизненадващ слашър филм. В същото време обаче, ако си сложим най-розовите очила, всъщност можем да видим предпоставки за забавни моменти и дори леко мета идеи. Какво прави Парис Хилтън там, като водеща на риалити предаване по телевизията, която едновременно сякаш коментира случващото се? Кой би кастнал Памела Андерсън в ролята на полицайка (или в каквато и да е роля), освен ако не иска да каже нещо с кастинга й? От друга страна не може да отречем, че присъствието на цели двама рапъри, които са избрали да използват рап псевдонимите си вместо в истинските имена, показва колко насериозно е взета цялата работа.

Виждаме проблясъци на игра с жанра, която може и да роди, ако не някакъв истински интересен резултат, то поне нещо, с което ще се забавляваме и няма да ни остави да въртим очи от досада, отегчени от поредния еднакъв, бездушен, шаблонен слашър. Стискаме им палци.

Alone at Night е режисиран от Джими Джианопулос (The Birthday Cake) по сценарий, който той е написал заедно с Диомедес Раул Бермудез.  В главните роли са Ашли Бенсън, Луис Гузман, Памела Андерсън, Уини Харлоу, Парис Хилтън, G-Eazy, A$ap Nast, Касиус Кориган и Скай Ферейра.

Филмът ще бъде пуснат в кината и on demand на 20 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Тва е като излязло директно от „фалшивите“ кино-прегледи за thrash movies на Родригес/Тарантино 🙂