Адаптацията по популярната игра на Naughty Dog The Last of Us, подобно на Uncharted, извървя дълъг и нелек път от концепцията до реализацията. След като през септември месец HBO подразниха зрителите с тийзър, сега е време да видим пълния трейлър, който да ни представи главните герои, а и не само.

The Last of Us или Последните оцелели, както е официалното му заглавие за България, се очаква да дебютира много скоро и рекламната му кампания се е завъртяла на пълни обороти. Лично Пабло Паскал представи новата реклама на феновете по време на провелата се фен конвенция в Бразилия.

Вижте и вие въпросния трейлър:

Този път фокусът е върху отношенията между Джоел и Ели и основната цел на тяхното пътуване. По думите на някои от участниците, това ще бъде изключително драматичен и трогателен сериал, който ще се съсредоточи върху човешките отношения и трудносите, които героите изпитват в опитите си да оцелеят сред този неблагоприятен постапокалиптичен свят.

Признаваме, че пресъздаването на света на The Last of Us е силно видимо в тези кадри. Успяхме да разпознаем много познати места от играта, но Бела Рамзи продължава да е все така неубедителна в ролята на Ели. Надяваме се да грешим, но ще трябва да почакаме до януари месец, за да разберем.

За тези, които не са запознати със сюжета, действието се развива двадесет години в бъдещето. Бъдеще, в което модерната цивилизация е унищожена. Главни действащи лица са Джоел и Ели. Той е борещ се да оцелее наемник, който получава задачата да „транспортира” младото момиче през Щатите. Лесната на пръв поглед задача се превръща в брутално и сърцераздирателно пътуване, през което двамата трябва да се научат да разчитат един на друг, ако искат да достигнат своята крайна цел живи.

Главните роли в Последните оцелели (The Last of Us) се изпълняват от Педро Паскал и Бела Рамзи, а компания им правят Габриел Луна, Сторм Рийд, Ана Торв, Джефри Пиърс, Ник Оферман, Мелани Лински и др. Трой Бейкър и Ашли Джонсън, които озвучават Джоел и Ели в игрите, също се получат кратки роли в сериала.

Премиерата за България е на 16 януари в стрийминг платформата HBO Max.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

 1. Естествено, съпругата и дъшерята на Джоел са с различен цвят на кожата от тези в играта…

 2. Я! Това да не е The Snoring Dead … ъ така де, The Walking Dead, Part 54309853? Хард пас от мен!

  1. А дано! Че оная повърня със зомбитата е негледаема вече 10 години. Тук има някаква надежда заради Педро, ама да видим…

  2. И не само. Аз разчитам главно на сътрудничеството между HBO и Naughty Dog, доказали се гиганти в своята област.

  3. Пак казвам – ДАНО! Ще дам шанс на първите 1-2 епизода

 3. Бела Рамзи не става.Тя е слабото звено на сериала.Можело е и да намерят заместителКА на Елън Пейдж(първообраза),която ВНЕЗАПНО станА ЕЛИЪТ Пейдж ,ма вече „свирено“ .
  Другото,което ме издразни,че Тес (героинята на Ана Торв) изглежда прекалено мърлява и смачкана,вместо бойната и надъхана мацка от играта.
  За кой ли път се надявам да съм сгрешил.

  1. Ели се играе от Ашли Джонсън.

 4. След като Нийл Дръкман скапа самата игра с втората част и маниакалната си увлеченост по SJW-теми – сега сам ще убие и шедьовъра си – Сара е черна, което като факт е с добавена стойност 0. Naughty Dog създадоха една от най-великите игри и едновременно с това пропаднаха заради болната психика на тоя кретен.