Понякога филмите работят много усилено, за да ни грабнат интереса – правят се от добри режисьори, кастват се известни актьори, снимат се по нови технологии и т.н. А понякога се казват Кокаиновата мечка (Cocaine Bear). Има ли въобще нужда да казваме друго?

Ще разкажем малко повече, въпреки че сме сигурни, че това заглавие е предостатъчно, за да убеди хората да искат да гледат този филм, а за тези, които не е – трейлърът ще го направи. Базиран е на истинска история (сериозно!), развила се през 1985 г., когато самолет на наркодилъри катастрофира в национален парк в щата Джорджия и в резултат се изгубват 40 килограма кокаин. Кой ги намира, ако не черна мечка, която поглъща бялата пудра и впоследствие умира от едно от най-големите предозирания в историята, препарирана е и поставена в музей с прякора „Pablo EscoBear” (съвсем сериозно, не можем да си ги измислим тези неща!).

Тази случка хваща погледа на Елизабет Банкс, която решава да режисира и наема страхотна група актьори, за да разкажат какво може да се е случило между изпадането на кокаина от самолета и предозирането. Според Кокаиновата мечка, се случва зареден от кокаин хаос, в който мечката разкъсва брутално всеки, когото срещне на пътя си в търсене на още кокаин, което ни звучи …. достоверно.

Вижте трейлъра сега:

Нямаме нищо против такива простотии, когато не се вземат насериозно, точно като този трейлър, който ни накара няколко пъти да се засмеем с глас. Определено ни притеснява това, че някои източници наричат Кокаиновата мечка „трилър“, защото нямаме желание да гледаме сериозен филм за надрусана мечка. Този трейлър обаче ни показва фокус на абсурдността на ситуацията, примесена със забавно количество кървища и цял отбор чудати персонажи, от ченгета и наркодилъри до случайни туристи и парамедици, всички от които ще трябва да оцеляват в компанията на надрусания върховен хищник. Цялостната атмосфера е на 80-тарски „B-movie”, който хората гледат с групи приятели под влиянията на различни субстанции и цялото нещо е едно голямо парти, на което сме навити да присъстваме.

Кокаиновата мечка (Cocaine Bear) е режисиран от Елизабет Банкс (Перфектният ритъм 2) по сценарий на Джими Уордън (The Babysitter: Killer Queen). В главните роли са Кери Ръсел, Марго Мартиндейл, О’Шей Джаксън, Олдън Ерънрайх, Джеси Тайлър Фъргюсън, Рей Лиота и др.

Филмът ще излезе в кината на 24 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment