Броени дни след като в Disney+ излезе бонус филмчето за Коледа, получаваме първи тийзър за дългоочакваната трета част от поредицата за Пазителите на галактиката. След много и разнообразни перипетии Джеймс Гън, вероятно единственият човек, който така умело е яхнал границата между DC и Marvel, вече пое главнокомандваща роля в едната част на супергеройския свят, но все още има да изкарва филм в другата и ето че маркетинговата кампания започва.

Пазители на галактиката Volume 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3) обещава да бъде най-емоционалният филм от трилогията, тъй като вече е потвърдено, че това ще е последния път, в който ще видим Пазителите в тази им форма заедно. Имайки предвид обаче, че един от тях вече умря, а друг е саморегенериращо се дърво, не знаем колко точно можем да вярваме на Marvel, че ще се решат на истински финални действия. Нямаме никакво съмнение, че Джеймс Гън може да ни докара емоционални моменти, именно той е човекът, който почти ни разрева с първата уж смъртна сцена на саморегенериращото се дърво, но все пак – за момента си запазваме правото да помним, че Marvel рядко убива героите си перманентно.

Все още не се знае много за сюжета на третата част, но вижте първия тийзър, който ни връща към старите познайници и някои нови дългоочаквани муцуни.

Очевидно фокусът в Пазители на галактиката Volume 3 ще бъде носталгията и старите спомени, и как ги използваме, за да продължим напред. Виждаме кадри, които подсказват, че ще разберем още нови неща за трагичното минало на Рокет, както и, разбира се, вероятно далеч от триумфалното завръщане на Гамора, но не тази, която беше влюбена в Питър, а друга нейна версия. Мултивселена!

Най-важното в този трейлър всъщност е първото появяване на Уил Полтър като Адам Уорлок, генетично перфектния супергерой, който феновете очакват от много време. Героят от години е любимец на феновете на комиксите и е много важна част от  структурата на Пазителите, пък и по принцип от Marvel вселената, така че с право е очакван от дълго време да се появи на големия екран. Въпреки че го виждаме за части от секундата в този тийзър, той е новата, незнайна единица в тази част от вселената, за която сме най-любопитни да опознаем и да видим как ще продължи.

Една от най-изненадващо успешните истории за намерено семейство ще завърши и вероятно накрая ще има и сълзи, но със сигурност пътя ще бъде осеян с усмивки – типично в стил Джеймс Гън.

Пазители на галактиката Volume 3 (Guardians of the Galaxy Volume 3) е написан и режисиран от Джеймс Гън. В главните роли са Крис Прат, Зои Салдана, Дейв Батиста, Пон Клементиф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел, Мария Бакалова, Уил Полтър, Елизабет Дебики и др.

Премиерата ще бъде на 5 май 2023г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Много добре, все още си остава от най-добрите филми на Марвел. Първите две части истински ме забавляваха в киното 🙂

  2. Трейлърът кърти! Предвиждам смърт за целия екип (или поне повечето от тях), като накрая Грут ще си намери нова група от герои, с които да продължи напред. Марвел никога няма да оставят най-големият си марктингов играч от тази поредица просто ей така да си отиде (Видяхме какво стана след първия филм). Най-много се вълнувам от origin историята на Ракета и как ще завършат нещата с него.

    1. А не може ли да има и Пазителите 4 и 5, що трябва да умират 🙂

    2. На няколко пъти Гън каза, че този филм е последният, в който ще видим Пазителите в този състав. Гледайки предишните му филми, не мога да си представя в този всички да се измъкнат живи накрая и да танцуват около огъня. Ще има жертви 😀

    3. Ако някои хора се отказват от ролите си, тогава е възможно и да убият героите им във филма. Но ще има и вратичка съм сигурен, ако потрябва техен двойник да се върне от мултивселената 🙂

  3. Всееки филм има потенциал да не е хубав. Този не прави изключение.

    Гамора и Дракс със сигурност гушват букета.