Малко след като в Netflix се появи Stutz – документалният филм на Джона Хил, посветен на неговия психоаналитик (и едно от водещите имена в областта) Фил Стъц, ни попадна информация за следващо режисьорско начинание на талантливия актьор. Проектът е озаглавен Outcome и според Deadline в творческия екип ще се включи Киану Рийвс, а сценарият е написан от Езра Уудс и самия Хил, който е и продуцент, чрез компанията си Strong Baby.

Разбира се, на този етап не се разкриват подробности за сюжета, но според различни източници, интересът към Outcome се очаква да е сериозен – няколко студия и стрийминг платформи вече са заявили, че биха искали да се ангажират с разпространението му и са предложили условия за това.

Припомняме, че режисьорският дебют на Джона Хил Mid90s, който дебютира през 2018 година, беше вдъхновен от детството на Хил през 90-те години на ХХ век. Отзивите за филма бяха ласкави, а Съни Сълджик е чудесен в главната роля на момче, което трябва да се справя с проблеми в семейството и да даде воля на бунтарския си дух, споделяйки с приятели любовта си към скейтборда.

Интересен детайл от настоящето, свързан с премиерата на споменатия Stutz, е отказът на Хил да участва в промоционални дейности, за да избегне възможни пристъпи на безпокойство. Ще ни бъде изключително любопитно как ще се справи с този проблем по време на работата с Киану Рийвс и другите актьори в Outcome – и какъв ще бъде… резултатът от сътрудничеството им.

За всички почитатели на творческата смелост на Джона Хил и Mid90s – едно бързо припомняне на усещането за свобода върху скейтборда…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *