Видно е, че „комиксовата умора“ ни е застигнала здраво и бавим ужасно, или напълно пропускаме „важни“ новини, които вълнуват феновете, а и любителите на киното като цяло – още не сме отразили първия трейлър на „Ант-Мен и Осата: Квантомания“, завръщането на Хенри Кавил като Супермен и подготвянето на дългоочакваното продължение на „Човек от стомана“, както и сеизмичното обявление, че Джеймс Гън и Питър Сафран ще бъдат съпредседатели и главни изпълнителни директори на DC Studios и ще надзирават всички проекти на студиото.

Това, на което сега обръщаме внимание обаче, е дебютирането на първия трейлър на „Guardians of the Galaxy Holiday Special“, с който споменатият вече Джеймс Гън ще радва феновете на Marvel, преди да ги отведе на третото официално приключение на Пазителите на галактиката. В този специален коледен епизод, Пазителите се отправят към Земята за да намерят подарък, който да разведри техния унил предводител Питър Куил. Друго няма да казваме. Ако все още не сте гледали рекламата, не искаме да ви издаваме готините моменти и изненади. Вижте.

Изглежда приятно закачливо и далеч от трагичния „Star Wars Holiday Special”, с който неизбежно се сравняваше – дори самият Гън пусна не един-два коментара по темата. Всъщност, от този трейлър ни се струва, че „Guardians of the Galaxy Holiday Special“ ще бъде по-развлекателен от всичко във фаза 4 на MCU (да, включително и „Спайдър-Мен: Няма път към дома“), на която ще сложи край. Най-малкото не се взима прекалено насериозно. Големи фенове сме на Джеймс Гън и му стискаме палци както за предстоящите „Пазители“, така и за новото му начинание в DC.

gotg_holiday_digital_teaser_keyart_v5c_lg_0

Режисьор и сценарист на „Guardians of the Galaxy Holiday Special“ е Джеймс Гън, а в ролите са Крис Прат, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Карън Гилън, Шон Гън, Пом Клементиев, Мария Бакалова, Майкъл Рукър, Зоуи Салдана и Кевин Бейкън.

Премиерата е на 25 ноември по Disney+

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Гън е добър избор за начело на DC. Но дали ще успеят да направят обща вселена като на Марвел, или ще разчитат пак на индивидуални филми или трилогии 🙂